Antena 3 CNN Horoscop 24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii au noroc la bani, Gemenii ştiu cum să deschidă uşi

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii au noroc la bani, Gemenii ştiu cum să deschidă uşi

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. O zi a curajului şi demnităţii, ne place să fim noi înşine şi avem şi un context astral bun.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii au noroc la bani, Gemenii ştiu cum să deschidă uşi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2021   •   08:50

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

24 martie 2021, horoscopcu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua aduce curaj, dar şi foarte mult farmec. Unii îşi folosesc energia acestei zile pentru a cuceri, alţii pentru a crea soluţii ingenioase şi noi proiecte.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua este aducătoare de sprijin, de suport, aşa că dacă au o dificultate, pot lăsa pe alţii să rezolve în locul lor sau primesc un sprijin consistent.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, o zi care aduce simpatie şi întâlniri frumoase şi au o dispoziţie foarte curtenitoare. Ştiu să deschidă uşi şi îşi fac prieteni sau simpatizanţi.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, succes financiar azi, rezolvă sau descurcă nişte lucruri, iar unii chiar pot încasa bani. Sunt foarte apreciaţi de superiori azi.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua este notabilă din punct de vedere al unui succes moral pe care îl au, li se dă dreptate sau reuşesc într-un demers oficial. E posibil să obţină un act pentru care s-au luptat destul de mult.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate aduce mai multă discreţie şi tact, nu se bagă în problemele delicate. Pe de altă parte, se pot ocupa de nişte erori care le-au scăpat zilele trecute, iar dacă le rezolvă la timp, ele nu se mai perpetuează.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, o zi minunată sub aspect relaţional, au chef să iasă în evidenţă, este un trend şi pentru următoarele zile. Această zi poate să aducă noi prieteni, aprecieri, laude, pot fi dispuse să facă şi o schimbare de imagine binevenită care le împrospătează.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, succes financiar, chiar unul notabil, ideile lor sunt foarte bine primite şi încep să producă rezultate, ştiu să lucreze foarte bine în echipă, conectează membrii echipei la ideile pe care le dezvoltă, dar şi sudează membrii echipei astfel încât lucrurile încep să funcţioneze în ritm. Sunt foarte mulţumiţi de ei şi au de ce.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au o zi cu dorinţă de iubire, promisiuni în numele iubirii, este posibil ca mulţi nativi să facă tot felul de jurăminte astăzi pentru a încânta pe cineva, iar în afaceri sunt mai preocupaţi de viitor şi se lansează în nişte perspective poate neavând încă o bază foarte puternică, dar e bine că îşi creează perspectiva.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

La Capricorni, ziua poate marca azi mai mare receptivitate la nevoile partenerului şi poate chiar dorinţa de a veni în întâmpinare chiar material, să ajute pe cineva, mai ales dacă e o persoană foarte apropiată şi din familie.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

În cazul Vărsătorilor, ziua e remarcabilă din punct de vedere social, sunt în vervă şi pot purta discuţii în care lămuresc cu uşurinţă sau se impun cu ideile lor, de aceea e una din acele zile potrivite pentru întâlniri unde se discută proiecte şi pot primi acceptul unei persoane.

24 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, muncă azi, cu curaj. Munca necesită nişte idei mai creative şi originale pe care trebuie să le aplice, chiar dacă alţii nu le înţeleg, nu sunt de acord cu ele sau chiar dacă ceea ce îşi propun este inovativ, dar se pare că pentru ei funcţionează.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
ANAT propune taxe noi pentru turiști
x close