Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele au o zi cu tensiuni, Scorpionii au sentimentul că pierd un tren

Horoscop 25 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele au o zi cu tensiuni, Scorpionii au sentimentul că pierd un tren

Evenimentele de astăzi pot avea legătură cu unele care s-au petrecut prin luna aprilie, aşa că trebuie să judecăm mai bine acum lucrurile. În plus, e o zi un pic complicată din cauza responsabilităţilor.

Horoscop 25 septembrie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Balanţele au o zi cu tensiuni, Scorpionii au sentimentul că pierd un tren
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Sep 2020   •   09:50

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

HOROSCOP BERBEC - pot exista conflictele cu autorităţile, aşa că atenţie la respectarea legii. La locul de muncă, trebuie să vă susţineţi cu argumente serioase orice poziţie pe care o aveţi.

HOROSCOP TAUR - întârzierea unor lucrări sau a unor acte vă ţin pe loc. Pe de altă parte, un proiect pe care îl gândiţi are o hibă undeva.

HOROSCOP GEMENI - este o zi complicată, mai ales dacă depindeţi de o altă persoană sau de o situaţie, deci dacă nu aveţi toate bilele în sacoşa dvs.

HOROSCOP RAC - ziua poate aduce ciocniri cu o persoană importantă şi de care depindeţi într-un fel, dar trebuie să luaţi poziţie, să fiţi verticali şi la un moment dat să nu vă mai lăsaţi prinşi în lanţul unui parteneriat care nu vă onorează.

HOROSCOP LEU - multă muncă azi, dar îşi dau seama că poate nu toate activităţile sau sarcinile sunt bune pentru ei sau le face plăcere ori îi onorează.

HOROSCOP FECIOARĂ - ziua poate aduce copleşire sau o mare responsabilitate ori îşi dau seama că au muncit mult pentru mai puţini bani decât sperau sau mai puţine câştiguri.

HOROSCOP BALANŢĂ - o zi cu tensiuni în casă sau la locul de muncă, dar cu oameni foarte apropiaţi cu care colaborează şi, de aceea, trebuie din nou să vorbească despre norme, despre reguli, despre drepturi şi obligaţii. 

HOROSCOP SCORPION - pot avea o zi complicată azi din cauza orarului, a normelor, a regulilor sau pentru că echipa nu este închegată. În plus, au sentimentul că pierd un tren, dacă lucrurile nu se corectează urgent.

HOROSCOP SĂGETĂTOR - îşi fac din nou griji pentru bani, dar nu au voie să cheltuiască şi pot fi tentaţi, pentru că cineva le poate cere o sumă de bani, dar sunt cu ochii pe puşculiţă. Cel mai bine ar fi salveze un bun pe care îl au şi să mai adauge acolo la rezerve ceva.

HOROSCOP CAPRICORN - o zi complicată mai ales la nivelul eului, identăţii, se pot întreba care e direcţia vieţii lor în acest moment. Au o mică criză de identitate, pe care o trec numai dacă vor coborî adânc în sufletul lor. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR - ziua poate aduce realizarea unei erori. Fie au apreciat greşit pe cineva sau o situaţie, mai bine zis, şi nu sunt afectaţi banii, dar ierarhiile sau felul în care se poziţionează într-o situaţie, da.

HOROSCOP PEŞTI - o zi care le aduce complicaţii sau le dă foarte mari emoţii, mai ales dacă trebuie să participe la un eveniment foarte pretenţios, pentru care zic ei că nu sunt pregătiţi sau nu cunosc eticheta.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close