Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 24 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii iubesc în secret, Taurii schimbă macazul

Horoscop 24 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii iubesc în secret, Taurii schimbă macazul

Horoscop 24 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O răsturnare de situaţie financiar vorbind, astăzi, astfel că unii câştigă, alţii plătesc.

Horoscop 24 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Capricornii iubesc în secret, Taurii schimbă macazul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Sep 2021   •   08:56

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii trebuie să schimbe tactica financiară, pot să profite de o oportuniatte în acest moment, astfel încât să nu piardă bani. Nu încasează, dar măcar acoperă o gaură sau nu pierd.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua aduce o răzgândire. Pur şi simplu nu le convine ceva şi schimbă macazul brusc, dar este salvator deşi colaboratorii lor sunt foarte surprinşi.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii să fie atenţi la ce se întâmplă în jur, le vin informaţii, află cine, cum, când se mişcă şi în funcţie de aceste date, poate zilele următoare vor lua nişte măsuri. Acum îşi fac calcule.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, un prieten îi poate sfătui foarte bine, sunt atenţi la ce se întâmplă cu ceilalţi sau ce acţiuni întreprind ceilalţi şi se inspiră din aceste rezultate ale oamenilor din preajmă şi în felul acesta sunt avertizaţi.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua este marcată de nişte decizii foarte importante, răsunătoare, surprinzătoare, mai ales în a doua jumătate a zilei. Ciocnirea cu autorităţile poate să ducă la o ruptură.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, pot fi surprinse de un răspuns care vine pe cale oficială şi le obligă să se adapteze, mai ales dacă este un răspuns negativ sau nişte termeni nu le convin. În acest caz, trebuie să facă nişte săpături, ca să se pună într-o lumină mai bună.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua poate aduce pierderi financiare din cauza cuiva sau cineva se plânge de nişte plăţi pe care trebuie să le facă. Cumva şi Balanţele participă măcar cu un sfat, iar dacă e vorba de o persoană din familie, poate să participe şi cu bani.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, deranjul este legat de felul cum interacţionează cu o persoană, ei au foarte multă disponibilitate, au tact, au citit persoana respectivă, dar acea persoană cu care ei colaborează este în imposibilitatea de a-i servi şi trebuie să se adapteze.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, muncă astăzi, li se cer lucruri pe care probabil nu le-au mai făcut, aşa vin situaţiile şi au nevoie de sprijin. Ttebuie să fie sinceri şi să recunoască faptul că le depăşeşte competenţa.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Capricornii pot veni ei cu nişte idei trăsnite în ochii altora, dar care sunt funcţionale. Îndrăznesc să gândească dincolo de gard şi să pună cap la cap toate ideile lor tehnice, astfel încât să facă faţă provocărilor. E o calitate frumoasă, ar trebui să o explice.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii poate nu sunt într-o formă tocmai bună, poate nu prea au chef de lucru, sunt foarte preocupaţi de starea lor de bine şi analizează tot ce fac, tot ce li se propune, pentru a vedea dacă într-adevăr le cade bine în viaţă.

Horoscop 24 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, schimbări de dispoziţie, mai ales pentru cei care planifică o călătorie sau sunt la drum sau discută cu persoane aflate la mare distanţă. Lucrurile se schimbă, agenda e foarte maleabilă şi trebuie să ţină pasul şi să se adapteze la schimbările care vin.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close