Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii își încarcă bateriile și își descarcă inima, Gemenii își fac planuri de viitor

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii își încarcă bateriile și își descarcă inima, Gemenii își fac planuri de viitor

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Săptămâna pe care urmează să o parcurgem este liniştită la începutul ei, semn că avem timp să ne încărcam bateriile, însă în a doua jumătate a săptămânii sunt activate planete foarte dinamice, suntem mobilizaţi, trecem la treabă şi, mai ales în week-end, suntem foarte bine organizaţi şi putem câştiga bani.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii își încarcă bateriile și își descarcă inima, Gemenii își fac planuri de viitor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Apr 2022   •   08:06

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Astrologul a prezentat astăzi, la Antena 3, previziunile pentru fiecare zodie.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, luni, marţi şi miercuri până la prânz ar fi bine să petreacă timpul alături de persoane cu care îşi pot deschide sufletul, au nevoie să-şi încarce bateriile şi să-şi descarce inima şi să se liniştească pur şi simplu. De miercuri după-amiază, energia se schimbă, sunt într-o formă foarte bună, au din nou idei, vor să se implice, să acţioneze şi bine fac, pentru că sâmbătă pot obţine nişte roade frumoase ale eforturilor sau ideilor lor. Pun mâna la treabă şi cu capul lor, cu ideile lor pot face lucruri extraordinar de frumoase, obţin rezultate, li se confirmă că drumul pe care merg este foarte bun şi din punct de vedere financiar.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri, prima parte a săptămânii este foarte socială, întâlnirile sunt frumoase, fie cu rudele sau prietenii, sunt atenţi la ce se întâmplă în jurul lor, foarte bine conectaţi la societate, chiar pot întinde o mână de ajutor şi chiar le face plăcere ca lumea să vorbească de bine de ei. Nu o fac numai pentru asta, dar le prinde bine cumva să ştie că sunt în atenţie şi se bucură de simpatia publicului. Schimbă idei şi poate că simt mai mult decât de obicei să vorbească despre probleme spirituale. În a doua jumătate a săptămânii, îi sprijină pe cei care au de lucru, mai mult pentru alţii lucrează decât pentru ei, dar e frumos şi aşa.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, sunt esenţiale primele zile ale săptămânii. Fie că sunt într-un context important, cu persoane de care ţin cont, discută şi iau decizii, fie vorbesc despre probleme profunde, importante pentru ei. Cert este că luni, marţi şi miercuri până la prânz, planetele aduc semnificaţii deosebite tuturor întâlnirilor şi discuţiilor care au loc, stabilesc chiar planuri de viitor sau noi strategii în funcţie de ceea ce discută şi îi inspiră. În a doua jumătate a săptămânii, pot face călătorii, simt nevoia să se aerisească şi trebuie să-şi pună gândurile în ordine. Un prieten e bine-venit.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii pot sărbători sau se pot întâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut demult, aflate la mare distanţă şi discuţiile sunt foarte pretenţioase, legate de moralitate, de spiritualitate, politică, lege, cumva ating subiecte sensibile, îşi expun principiile, convingerile, iar discuţiile, din fericire, sunt armonioase şi foarte frumoase, dar şi cu multe învăţăminte pe care le extrag de aici. Atenţie la călătorii, nu toate decurg aşa cum au fost programate şi foarte multă emoţie la aceste întâlniri şi călătorii. În a doua jumătate a săptămânii, multe activităţi, multe decizii de luat, nu prelungesc vacanţa de Paşte şi sunt băgaţi în treabă.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

La Lei, e foarte important cu cine petrece, mai ales luni, marţi şi miercuri până la prânz. Sunt nori sau soare în funcţie de calitatea persoanelor lângă care se află şi felul în care ştiu să coopereze cu ele. E bine să fie un pic mai atenţi la nevoile celor din jur şi dacă se poate să ajute, să sprijine, să satisfacă mici dorinţe ale oamenilor dragi. În a doua jumătate a săptămânii, pot face călătorii sau vizite foarte fructuoase, importante pentru ei pentru că se simt bine sau se distrează abia în a doua jumătate a săptămânii, după ce au bifat toate protocoalele familiale activate în acest moment.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, este o primă parte a săptămânii foarte frumoasă, toate întâlnirile sunt semnificative şi pentru că sunt foarte sprijinite de astre, e bine să aducă la suprafaţă toate trăsăturile lor frumoase: bunăvoinţă, amabilitate, tact, diplomaţie, înţelegere, iertare, vindecare pe care o pot face prin atitudine, comportament sau cuvinte. A toate şansele să se pună în cea mai bună lumină, întâlnirile sunt şi ele frumoase şi cumva au şi ele un rol deosebit acolo unde se află, chiar dacă nu ies neapărat în evidenţă, prezenţa lor aduce vindecare şi liniştirea celor din jur. În a doua jumătate a săptămânii, preocupare pentru sănătate.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele muncesc de zor, fie pentru că vor să se asigure că toată lumea se simte bine, dar se poartă ca nişte organizatori chiar dacă nu sunt, ajută gazdele dacă merg în vizită, în tot cazul muncesc din greu, se şi pregătesc foarte frumos, mai ales în prima parte a săptămânii e foarte importantă ţinuta şi au grijă la felul în care se prezintă. În a doua jumătate a săptămânii, atenţie la mici tensiuni cu partenerul de viaţă sau încep să contorizeze ce a fost bine, ce nu a fost bine, cine şi ce le-a zis, dacă le-a zis, cum le-a zis şi este posibil să le plouă sau să fie senin în funcţie de cum arată lista lor de mulţumiri sau nemulţimiri în urma întâlnirilor. 

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, o atmosferă foarte frumoasă şi liniştită sufleteşte în prima parte a săptămânii. Asta înseamnă că petrec alături de cei dragi aşa cum sufletul lor le dictează, fie ca au organizat întâlnirile sau nu, îşi deschis sufletul, poate chiar povestesc ceva despre planurile lor şi se apropie sufleteşte de cei din jur. Ştiu să însenineze atmosfera sau să aducă un plus de zâmbet sau o rază de soare acolo unde sunt prezenţi. Atenţie la sănătate în a doua jumătate a săptămânii, se pun pe treabă şi chiar muncesc foarte mult.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, atmosfera din casă este foarte importantă la început de săptămână şi e bine să fie un pic mai grijulii cu cei ai casei, fără să facă mare efort, nici fizic nu este recomandat în acest moment. Este o atmosferă de bună-voinţă chiar dacă se povestesc lucruri din urmă care pe unii îi mai întristează, Săgetătorii au o vorbă bună pentru toată lumea. În a doua jumătate a săptămânii, muncesc cu spor şi zor şi le prinde foarte bine, pentru că deja au rezultate.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, drumuri sau vizite sau telefoane. În tot cazul, schimbă veşti cu multă lume în prima parte a săptămânii şi nu numai datorită protocolului de sărbători, că trebuie să dăm un telefon la toată lumea, mai prind şi nişte informaţii. Chiar aşa, poate că de sărbători, unele persoane importante de care au nevoie sunt mai dispuse să stea la discuţii. În a doua jumătate a săptămânii, sunt mai preocupaţi de casă şi de cămin sau se întorc acasă de pe unde au fost prin vizite şi poate au nevoie să-şi încarce bateriile. Distracţie din belşug, însă sâmbătă după-amiaza şi duminică.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt foarte eficienţi, adică nu scapă din vedere faptul că ei au acum de lucru nişte interese obiective şi proiecte, aşa încât nu prea se distrează sau dacă o fac sunt foarte vigilenţi şi foarte atenţi să nu facă excese şi să fie în formă foarte bună. Deja de joi, în a doua parte a săptămânii, sunt pe drum, au întâlniri, au mintea limpede, îşi fac planuri şi proiecte, se informează, se documentează, le este mintea la treabă. Pot face şi drumuri şi e bine să fie atenţi la ele, pentru că nu au voie viteză. În week-end, sunt pe lângă casă şi cu tot felul de treburi gospodăreşti.

Horoscop 25 aprilie-1 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, începutul de săptămână este foarte frumos şi îi poate ajuta să se pună în valoare, în contextele în care se află. Sunt multe discuţii la care au o contribuţie liniştitoare şi vindecătoare printr-o vorbă bună, un compliment sau pur şi simplu o prezenţă plăcută dar emoţională şi susţinătoare a celorlalţi, reuşesc să se facă foarte agreaţi şi foarte plăcuţi sau rolul lor e de a susţine mai mult pe cei din jur. În a doua parte a săptămânii sunt foarte practici, poate şi pentru ei, dar şi pentru ceilalţi, dau o mână de ajutor, îşi pun în valoare trăsăturile şi abilităţile practice, ce ştiu ei să facă, la experienţa pe care au acumulat-o, e bun un sfat practic.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close