Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care primește un dar neașteptat

Horoscop 25 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care primește un dar neașteptat

Chef de plimbări, astăzi, pentru că Luna pătrunde în Gemeni. Atenție pentru cei care faceți drumuri: fiți foarte corecți!

Horoscop 25 aprilie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Zodia care primește un dar neașteptat
25 Apr 2020   •   09:59

Berbec: Pot avea chef de plimbări sau de excursii, fie le fac mental sau comunică cu persoane aflate la distanță, fie unii chiar se deplasează mai ușor.

Taur: Banii se mișcă astăzi, pot depista o modalitate prin care pot face niște transferuri de bunuri sau de valori în mod sigur și prosper pentru ei.

Gemeni: Ziua le poate aduce spirit de comunicare, poate puțină agitație foarte multă curiozitate, așa că pot face cercetări și investigații.

Rac: Atenționare cu privire la sănătate, mai ales pentru cei care se deplasează, bine ar fi să aibă o zi mai liniștită, pentru a se reconecta cu nevoiile lor corporale.

Leu: O zi a prieteniei, dar și a solicitudinii - ajută persoanele care le cer un sfat

Fecioară: Realizări. Mintea le merge foarte bine, lucrează la proiectele începute deja și au niște progrese semnificative pe care le fac astăzi.

Balanță: Discuții filosofice sau morale pe care angajează cu diverse persoane, pot fi din familie, dar pot fi și prieteni foarte buni cu care îți pot permite să abordeze niște teme mai diverse.

Scorpion: O zi a prosperității. Ajung cumva să câștige ceva, să nu mai piardă ceva, dar datorită înțelepciunii sau sugestiilor altor persoane pe care au inspirația să le asculte.

Săgetător: Ziua aduce mult farmec personal, vor să aibă în evidență, știu să se laude, au umor și carismă.

Capricorn: Ziua aduce eficiență și lucru, mai ales colaborările cu persoanele tinere sunt foarte bune.

Vărsător: Ideile sunt foarte efervescente, mai ales acele idei care îi conectează la modernitate, la actualitate, noi tehnologii, aplicații sau tot felul de proiecte noi.

Pești: Ziua poate aduce o reorganizare în familie, în casă. Se discută mult și se dezbate ce e mai bine de făcut, iar unii pot primi musafiri.

 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close