Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Clarificări sufletești la Gemeni, Balanțele iau o decizie mare

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Clarificări sufletești la Gemeni, Balanțele iau o decizie mare

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O zi liniștită astăzi, alături de cei dragi, cu multă tandrețe, compasiune și gânduri bune pentru toată lumea.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Clarificări sufletești la Gemeni, Balanțele iau o decizie mare
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Apr 2022   •   07:57

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii au nevoie să-și încarce bateriile și de aceea lipsesc din peisaj: fie se retrag în camera lor, fie preferă locurile unde pot avea reverii și își pot consola sufletul.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii sunt alături de cunoștințe, dar doar alături de cele dragi, astfel încât să-și poată descărca sufletul.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, diverse activități sau discuții din care înțeleg lucruri profunde și, în felul acesta, clarificări sufletești.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Racii pot simți nevoia să evadeze un pic, fie urmărind un film foarte bun sau prin plimbări lungi, pline de reverie.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce odihnă și e bine să fie atenție la ce pun în farfurie, sănătatea trece și pe acolo, dar astfel știu să se servească de serviciile celor din jur.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua este aducătoare de popularitate și de întâlniri cu oameni dragi, de vorbe bune și frumoase și chiar planuri de viitor.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele să fie atente la sănătate, pentru că e una din acele zile indicate pentru îngrijire și poate iau chiar și o decizie mare de a-și schimba stilul de viață.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii sunt mai afectuoși și tandri, împart zâmbete și mângâieri în stânga și în dreapta, tocmai de aceea sunt atât de apreciați. Astăzi, lucruri bune și pentru suflet, dar și pentru trup.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii au nevoie de intimitate și de liniște, cel mai probabil în arealul casei, unde pot primi musafiri, dar doar din aceia foarte liniștiți.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii pot simți nevoia să vorbească, să împărtășească, să-și exprime gândurile, fie există multe discuții și multă înțelegere a unor aspecte din viață pe care nu le-au mărturisit chiar tuturor. În rest, călătorii și plimbări frumoase.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii sunt îndemânatici astăzi și prin activitățile lor îi servesc pe cei din jur sau îi surprind cu lucrurile creative pe care le fac, inclusiv în bucătărie.

Horoscop 25 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Peștii au foarte multe gânduri și foarte multe planuri, e bine să fie atenți la ce simt, de ce simt, de unde vin anumite pasiuni, doruri sau idei pe care le au, pentru că pe unele dintre ele le exprimă în mod profund sufletul și merită să meargă pe această linie.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close