Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 august 2022. Bătăi de cap pentru Tauri, Fecioarele dau lovitura

Horoscop 25 august 2022. Bătăi de cap pentru Tauri, Fecioarele dau lovitura

Horoscop 25 august 2022. Nativii din zodia Capricorn au fluturi în stomac, în timp ce Berbecii se află la răscruce de drumuri.

Horoscop 25 august 2022. Bătăi de cap pentru Tauri, Fecioarele dau lovitura
Sursa foto: Freepik.com
de Georgiana Adam    |    24 Aug 2022   •   16:40

Horoscop 25 august 2022 pentru Berbec

Astăzi, vă veți întreba dacă în adâncul sufletului simțiți ceva pentru partener. Adevărul este că da. Fără îndoială, perioada actuală, este cam furtunoasă, iar asta nu vă va permite să vă dedicați complet partenerului. Evident, trebuie să apară ceva, depinde de dvs. să găsiţi ce și cum. Această zi vă invită să luați decizii.

Horoscop 25 august 2022 pentru Taur

Iubitul sau mama / tatăl, ce să alegeţi? Aceasta va fi întrebarea pe care o veți pune pe parcursul zilei. Îți vei spune de ce nu le poți alege pe amândouă. Este amuzant, dar vă este greu să vă imaginaţi cum. Părinții, au o influență foarte mare asupra dumneavoastră. Încercați să rupeți puțin legătura.

Horoscop 25 august 2022 pentru Gemeni

Dacă aveți impresia că partenerul dvs. nu v-a ascultat în ultima vreme, că nu vă acordă prea multă atenție în acest moment sau dacă ați observat că dezacordurile sunt foarte frecvente, toate acestea vă pot determina să acumulați tensiune. Aceasta este faza conflictuală în acest proces de ajustare a problemelor din relația dvs. personală.

Horoscop 25 august 2022 pentru Rac

De-a lungul zilei de astăzi, veți începe să înțelegeți ce doriți cu adevărat. S-ar putea ca noile povești de dragoste să vină să te stimuleze, ceea ce nu dă greș niciodată să-ți dea un impuls de energie. Un sfat, dacă puteți, încercați de data aceasta să rămâneți la un singur proiect și să ajungeți la final.

Horoscop 25 august 2022 pentru Leu

Aceasta va fi o zi pe care ar trebui să o dedici copiilor tăi sau partenerului tău. Da, dar s-ar putea spune, de asemenea, că nu ai avut încă timp sau ocazie să o faci. Oricum ar fi, cel mai probabil lucru este că astăzi vă veți simți chiar obosiți și probabil din această cauză ați putea fiți puțin tensionați. Se pare că ar trebui să luați unele decizii.

Horoscop 25 august 2022 pentru Fecioară

Există momente în care puterea de clarviziune pe care o dețineți devine impresionantă, deoarece arată că aveți o mulțime de scadențe. Nu visați, ci mai degrabă, dimpotrivă, vă gândiți doar la lucruri realizabile și, în plus, vă este destul de dificil să vă mișcați în domeniul ambiguității. Dacă în prezent aveți o aventură romantică, aceasta este o zi minunată pentru a alte lucruri de la relație. Așa că nu fiți prea rece.

Horoscop 25 august 2022 pentru Balanţă

În acest moment este posibil să fiți scufundați într-un fel de tulburări emoționale semnificative. De exemplu, doriți din ce în ce mai mult să faceți schimb de idei profunde și personale cu partenerul dvs. și ar trebui să constatați că puneți din ce în ce mai multă presiune asupra acestor probleme. Adevărul este că astăzi ar trebui să așteptați înainte de a lua măsuri. Vreți să acționați și știți că va fi furie sau fugă. Prin urmare, se anticipează tensiuni. Simțiți-vă liber să vă exprimați clar. 

Horoscop 25 august 2022 pentru Scorpion

De-a lungul acestei zile oarecum tensionate, s-ar putea să vă aflați cufundați într-o mare de îndoieli. Ar putea fi ceva de genul să ascundeți adevărul sau să-l spuneți. Fără ezitare ar trebui să alegeți să renunțați la ceea ce purtați în inimă, deoarece pozițiile actuale vă vor ajuta să poziționați lucrurile într-un mod care să nu fie șocant, ci mai degrabă convingător.

Horoscop 25 august 2022 pentru Săgetător

Bunătatea, sensibilitatea și clarviziunea voastră sunt o țintă ideală pentru oamenii cinici sau înrădăcinați în principii rigide. Așadar, veți încerca să dezlegați partea sensibilă a lucrurilor despre care vorbim, chiar dacă asta înseamnă că, pentru a o realiza, va trebui să lăsați deoparte aspectul emoțional. Lucrurile nu sunt adesea atât de simple pe cât ar părea la prima vedere. 

Horoscop 25 august 2022 pentru Capricorn

Destul de des, membrii semnului tău sunt criticați pentru că nu sunt tocmai specialiști în relațiile personale. Cu toate acestea, pe tot parcursul zilei de azi pozițiile planetelor vor facilita sarcina. Se pare că abilitățile dvs. de ascultare au crescut brusc, ceea ce, la un moment dat, le-ar putea oferi celorlalți sentimentul că faci doar ceea ce vă doriți.

Horoscop 25 august 2022 pentru Vărsător

Astăzi, poate fi dificil pentru dumneavoastră să vă țineți picioarele pe pământ cu toate emoțiile. Ar trebui să încercați să nu luați lucrurile prea în serios. Este cel mai bun mod de a evita să fiți copleșiți de îndoieli. Ar trebui să acționați cu pasiunea care vă caracterizează și să vă concentrați pe toate joburile care necesită un fel de cercetare. Probabil că veți primi câteva informații dintr-o sursă neașteptată.

Horoscop 25 august 2022 pentru Peşti

Astăzi, ar trebui să vă lăsați instinctele să vorbească. Deși pe parcursul acestei zile nu vă simțiți foarte comod, spre seară, veți primi o invitați într-un loc relaxant. În relația cu familia, se pare ca apar mici conflicte care își vor găsi rezolvarea în perioada imediat următoare. 

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close