HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Vești proaste pentru Scorpioni. Probleme cu banii

25 Ian 2018   •   02:09
HOROSCOP 25 FEBRUARIE. Vești proaste pentru Scorpioni. Probleme cu banii

Horoscop 25 ianuarie 2018. BERBEC

Primiţi o veste care are cu efect mobilizator. Vi se cere o reacţie promptă, dar nu trebuie să vă grăbiți în a lua o decizie.

Horoscop 25 ianuarie 2018. TAUR

Vă trebuie mai multă încredere în valoarea proprie. Cotrolați-vă reacţiile impulsive, ca să nu stricaţi o zi  ce se anunţă plăcută.

Horoscop 25 ianuarie 2018. GEMENI

Vă dedicaţi unui proiect de anvergură la serviciu, care va înainta greu și a cărui  reuşită depinde de fiecare pas pe care-l faceţi acum.

Horoscop 25 ianuarie 2018. RAC

Astăzi faceţi tot felul de calcule cu privire la nişte sume de bani care trebuie investite într-un mod cât mai eficient. Fiți precaut.

Horoscop 25 ianuarie 2018. LEU

Nu faceţi cheltuieli pe care nu le puteţi acoperi, riscaţi să dezechilibați o balanţă şi aşa fragilă.Compania unui apropiat vă destinde.

Horoscop 25 ianuarie 2018. FECIOARĂ

A venitul momentul sa vă ocupaţi de o serie de lucruri mărunte de care nu aţi avut timp până acum. În dragoste este vremea destăinuirilor.

Horoscop 25 ianuarie 2018. BALANŢA

Aflaţi că unii așa zis amici vă bârfesc pe la spate, deci ar fi bine să fiţi extrem de prudent în preajma lor. Dar nu puneți la suflet totul.

Horoscop 25 ianuarie 2018. SCORPION

Viaţa de familie este în prim plan, dar totuşi nu e vorba de prea multă armonie, ci mai degraba de diverse neînţelegeri, mai ales financiare.

sursa: jurnalul.ro.

Parteneri
x close