Antena 3 CNN Horoscop 25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc știri legate de bani, Racii sunt răbdători și circumspecți

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc știri legate de bani, Racii sunt răbdători și circumspecți

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Parcurgem o foarte potrivită zi pentru a ne inspira cu idei de la alții și pentru a avansa în proiectele noastre într-un mod ingenios. Este o zi foarte valoroasă, mai ales în plan mental, al comunicării și al ideilor.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Taurii primesc știri legate de bani, Racii sunt răbdători și circumspecți
de Georgiana Adam    |    25 Ian 2021   •   08:46

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, bune discuțiile cu persoanele din preajma voastră. Nu neapărat prieteni și cunoscuți. Fiind receptivi și deschiși, puteți găsi tot felul de soluții.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua aduce informații, știri, legate de bani. Poate chiar un spor financiar astăzi. În tot cazul, nu este pagubă, Discuții bune și cu șefii, sau în jurul unor proiecte importante.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, intuiția e foarte bine subliniată de astre astăzi. Mai ales când primiți invitații, vești de la persoane aflate în străînătate, sau sus în ierarhie. Și reușiți să cântăriți pe toate părțile dacă e bine sau nu e bine.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce răbdare și circumspecție. Poate e bine să stați să observați ce fac ceilalți, ce soluții găsesc. Poate chiar partenerul de viață. Fără să va implicați deocamdată în a da voi soluții sau în a judeca critic ce se întâmplă.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce popularitate, contacte foarte bune. Este una din acele zile în care pot avea spor în lucrurile pe care le fac, dacă știu să se propage mai bine. Să vorbească în termeni corecți despre reușitele lor.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua este valoroasă în zona profesională. Și, cumva, au ocazia să iasă în față, să se reliefeze prin lucrurile grozave pe care le știu. Să ajute și să dea sfaturi, indrumand și pe alții.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, vorbim de planuri și proiecte. Deocamdată vise mari. Au niște imagini foarte îndrăznețe despre lucrurile pe care vor să le realizeze. Și vorbesc în stânga și în dreapta despre aceste planuri.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni ziua poate aduce discuții cu o persoană de încredere, care o cultivă dar și pe care își doresc să o convingă să fie de partea lor și chiar să sponsorizeze.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, discuții bune cu apropiații. Întâlniri, nu programate neapărat, dar care se dovedesc a fi foarte inspirate.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua poate aduce muncă ingenioasă. Inventează ceva, inovează ceva în munca lor. Își dau seama de un fir, o nișă, pe care alții n-au mai frecventat-o, n-au mai folosit-o. Dar pentru ei este genială.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii muncesc mult și au și astăzi multă imaginație. O pun în practică. Fie se ocupă de lucruri mai plăcute, fie în muncă. Dacă se lasă un pic mai deschiși, mai în flux, și cumva surprind ideile din câmpul lor mental, reușesc să fie ingenioși.

25 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii au o zi în care analizează lucrurile bune și mai puțin bune, greșelile. Și dacă au suficientă luciditate și auto-analiză, reușesc să descopere motivele pentru care unele lucruri nu au mers foarte bine. Închid acele cercuri, prin recunoaștere pur și simplu și pot merge mai departe, mai înțelepți.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close