Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii conving pe cineva că au dreptate, Leii primesc apreciere

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii conving pe cineva că au dreptate, Leii primesc apreciere

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Ziua aduce tonus și istețime. Ne descurcăm, găsim soluții. Putem acționa și în plan fizic dar și în plan mental

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii conving pe cineva că au dreptate, Leii primesc apreciere
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Iul 2022   •   08:39

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, drumuri astăzi pe care le pot face la o persoană care ar putea avea niște răspunsuri pentru ei și sunt bine venite. Lămuresc o problemă.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii au și ei istețimea de a găsi niște soluții financiare. Bune discuții și cu autoritățile. Conving pe cineva că au dreptate.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii prevăd foarte bine efectul unor acțiuni și își fac niște strategii, preîntâmpina niște lucruri și sunt mulțumiți că au fost isteți.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci ziua este aducătoare de răsplată, răspunsuri bune. Colectează ceva bun, vorbe bune sau rezultate bune, de pe urma unei munci depuse sau unei lămuriri pe care au dus-o cu o persoană. Li se confirmă ceva.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, prietenie astăzi, simpatie. Pot face cunoștință cu noi persoane sau câștigă simpatia unor persoane. Sunt apreciați pentru experiența de viață și înțelepciunea izvorâtă din această experiență.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele lămuresc ele pe cineva. Vin cu foarte multe informații, bine documentate, în plan profesional. Chiar și cu o persoană în vârstă și experimentată, o pot surprinde cât de bine pregătite sunt, au răspunsuri la toate.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele se pot descurca minunat în probleme juridice sau cu actele. Știu să pună întrebări potrivite astfel încât să își menajeze interesele și insistă. Până nu primesc răspunsul care le lămuresc, nu se lasă.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni ziua este aducătoare de consultări și discuta cu persoane istețe, de la care așteaptă niște soluții, idei mai creative. Ele vin, dar Scopionii știu cum să jongleze cu ele astfel încât să meargă proiectele mai departe.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, au fascinație astăzi și reușesc chiar să cucerească inimile unor persoane, prin cuvintele meșteșugite pe care le spun. Pot da și sfaturi foarte pertinenete, chiar dacă nu le sunt cerute, ele sunt foarte bine primite.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, muncă astăzi, foarte creativă și ingenioasă, chiar tehnologică. Se pot descurca cu tehnologii noi sau învață să opereze cu un aparat nou.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători ziua este aducătoare de tot felul de idei, foarte zglobii, multe. E bine să le ordoneze și o vor face spre seară, pentru că toate sunt valoroase în felul lor.

Horoscop 25 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, lucru intelectual, dar în discreție. Trebuie să își ordoneze ideile și înțeleg niște consecințe. Cum s-au creat niște situații în viața lor, de unde au pornit, și asta le limpezește mult din ce se întâmplă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close