Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii se ciocnesc cu cei din jur, Scorpionii sunt autoritari

Horoscop 25 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii se ciocnesc cu cei din jur, Scorpionii sunt autoritari

Horoscop 25 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Suntem creativi, de aceea nu ne prea plac persoanele încăpăţânate sau retrograde.

Horoscop 25 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii se ciocnesc cu cei din jur, Scorpionii sunt autoritari
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Noi 2021   •   09:14

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

La Berbeci, mai ales în dragoste sau acolo unde ei îşi dau drumul la imaginaţie şi au nevoie de lejeritate şi libertate să-şi aplice ideile, pot fi nemulţumiţi de faptul că cineva le pune oprelişti sau într-un fel e o cobe pentru ce vor ei să facă.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, poate că nu prea sunt siguri pe ei sau nu vor să deranjeze pe cineva şi îşi calculează gesturile şi cuvintele astfel încât să fie diplomaţi, dar mai mult se inhibă.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

La Gemeni, ziua poate aduce idei îndrăzneţe şi se miră cum de ceilalţi nu văd oportunităţile sau soluţiile pe care ei le văd.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, banii sunt astăzi vizaţi şi disputaţi, în acelaşi timp, nu prea au voie să cheltuiască, dar ar vrea. În acelaşi timp, pot descoperi un mod mai creativ şi ingenios prin care rezolvă treburile de zi cu zi.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, Luna la trece prin semn, poate că sunt un pic mai orgolioşi asatăzi şi nu acceptă să li se pună oprelişti: nici sistemul, nici regulile, nici legile şi nici partenerul de viaţă. Pot exista mici ciocniri cu cei din jur.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, o atenţionare cu privire la sănătate, mai ales dacă ştiau că trebuie să facă ceva şi nu au făcut, iar astăzi primesc semnale din partea corpului că lucrurile nu prea sunt bune. O călătărie, o vizită sau un drum nu prea le pică bine, chiar este obositor.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, ziua este marcată de sensibilităţi sentimentale. Au sentimentul că ei fac multe, iar ceilalţi răspund prea puţin şi este posibil să vorbească despre asta sau să se plângă un pic.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, autoritate astăzi, fac lucrurile în stil propriu, aşa cum vor ei, numai că trebuie să ştie că sunt mai singuri pe baricade şi dacă se descurcă singuri este perfect, pentru că nu au nevoie de ceilalţi. În schimb, dacă au nevoie de ceilalţi, este posibil să iasă discuţii.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, ziua aduce încăpăţânare şi îndârjire pentru a obţine ceva. Poate e nevoie de un act, o aprobare sau măcar o discuţie cu o persoană la care vor să ajungă şi au senzaţia că sunt plimbaţi sau evitaţi.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

La Capricorni, este o zi care marchează mici nemulţumiri legate de exigenţele, pretenţiile partenerului de viaţă. Au sentimentul că celalălt, un colaborator sau partenerul, parcă nu trăieşte în vremurile noastre.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, independenţă şi libertate care poate să jeneze nişte colaboratori, dar se pare că nu prea le pasă şi îşi văd de drumul lor.

Horoscop 25 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

La Peşti, pot apărea ceva dificultăţi la locul de muncă, fie pentru că nu se adaptează la nişte cerinţe noi, li se pare totul complicat, sau sunt puşi într-o situaţie inedită şi nu prea este aliniată cu cheful sau conştiinţa lor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close