Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 noiembrie - Distracția este cuvântul zilei

Horoscop 25 noiembrie - Distracția este cuvântul zilei

Horoscop 25 noiembrie - Distracția este cuvântul zilei
de S.T.    |    25 Noi 2016   •   08:26

Începutul de zi are mai multe șanse să fie vesel și presărat cu bucurie din te mir ce motive, pentru că Jupiter are tendința să scoată tot ce e mai bun în oameni și îi place să râdă mult. Tot Jupiter ne poate plasa în niște contexte foarte potrivite pentru evoluția noastră. Sau, cum este mai plauzibil azi, să aducă în jurul nostru oameni care să ne fie de un real ajutor.

BERBEC – S-ar putea să întâlnești cel puțin un om interesant, care să se transforme într-un colaborator pe termen lung. Într-o notă ceva mai romantică, s-ar putea să fie chiar un partener de viață. Succes și de data asta!

TAUR – Ar fi indicat să mai reduci turația motoarelor, ai nevoie de relaxare și de un stil de viață ceva mai așezat. Nu credeai că vei citi așa ceva într-un horoscop, nu? Weekendul ăsta ar fi bine să îți găsești timp și pentru tine, nu doar pentru proiectele tale.

GEMENI – Azi continui ce ai început ieri. E sfârșit de săptămână și ai toate șansele să nu fii deloc serios. Sau măcar una din personalitățile tale. Oricum, distracția este cuvântul zilei.

RAC – Pare că pregătești ceva schimbări prin casă, poate vrei să renovezi, poate vrei să schimbi casa cu totul, deci existența cu totul. Acum este momentul să traci la fapte. Fii creativ!

LEU – Nici tu nu ai stare azi și vrei să faci un milion de lucruri în același timp. Nu e nicio problemă, nu poți să le faci pe toate, deci încearcă să te organizezi și să te ții de programul stabilit tot de tine. Fii șeful tău azi!

FECIOARĂ – Planul financiar s-ar putea să se relaxeze puțin astăzi. Poate au loc niște procese în urma cărora îți dai seama că ai mai mult decât îți trebuie sau pur și simplu îți recunoști valoarea personală. Să fim serioși, fără tine, nu există ordine.

Celelalte zodii şi mai multe explicaţii pe blogul lui Dezideriu.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close