Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii primesc o veste neaşteptată, Leii primesc dragostea pe care o merită

Horoscop 25 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii primesc o veste neaşteptată, Leii primesc dragostea pe care o merită

Horoscop 25 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi ne ocupăm de hobby-urile noastre sau de activităţile care ne fac plăcere.

Horoscop 25 septembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii primesc o veste neaşteptată, Leii primesc dragostea pe care o merită
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    25 Sep 2021   •   08:53

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, o îndemânare pe care o au poate fi pusă în practică spre bucuria lor, dar şi a celor din jur, mai ales cei pasionaţi de gătit sau de activităţi şi meşteşuguri gospodăreşti.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ziua poate aduce, mai ales în a doua parte, bucurii de tot felul, mici plăceri pe care ei şi le fac, neţinând cont şi de părerile celorlalţi. În plus, sunt foarte îndemânatici şi învaţă o deprindere nouă.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, se recomandă odihnă, mai ales în prima parte a zilei să nu se trezească prea devreme. Au tot felul de inspiraţii şi e bine să stea mai mult cu sufletul lor, pentru a vedea ce le comunică.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, prima parte a zilei e marcată de prieteni, poate chiar ei fac programul, e bine să răspundă invitaţiilor şi să se lase răsfăţaţi.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii pot avea astăzi o zi marcată de aventuri, ei îşi stabilesc ce fac şi pot schimba pe ultima sută de metri programul, deşi hotărâseră că fac într-un fel, deodată le vine o altă idee şi se pare că ziua se încheie minunat alături de prieteni. Vot vedea că a fost mult mai bine să fie spontani.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele pot fi cu gândul la o cunoştinţă aflată la distanţă sau poate vor să facă o călătorie ori să se întâlnească cu cineva. În tot cazul, au şi ele parte de experinţe inedite, mai ales dacă nu stau pe lângă casă.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanţele depind cumva de partener sau aşteaptă acordul cuiva, aprobarea cuiva şi depind de dispoziţia omului de lângă ele, dar lucrurile se încheie foarte bine şi probabil departe de casă. Pot avea parte şi de surprize plăcute.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, ziua este marcată de colaborarea cu oamenii apropiaţi, se poate anunţa un musafir-surpriză, nişte întâlniri-surpriză şi pot face noi cunoştinţe, dacă acceptă nişte invitaţii în oraş, de exemplu. Au discuţii foarte bune acolo.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, atenţie la sănătate, atenţie la excese. Chiar dacă vă pregătiţi de week-end şi vreţi să vă relaxaţi şi să vă faceţi toate plăcerile, trebuie să aveţi un dozaj foarte bun pentru a fi bine până la capăt şi se pare că este pentru voi.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, bucurii şi distracţii inocente, se simt un pic copii sau petrec alături de copii sau tineri şi îşi aduc aminte de vârsta lor tânără, îşi redescoperă naivităţile şi inocenţele tinereţii lor şi asta le aduce un soi de prospeţime.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, ziua poate fi foarte bună, mai ales în casă, în familie, pentru că sunt discuţii constructive, sunt acorduri care vizează lucruri practice şi au sentimentul că oamenii îşi poartă de grijă unii altora şi sunt în siguranţă.

Horoscop 25 septembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, ceva călătorii, mai ales la început de zi, foarte fructuoase, fie pentru aprovizionare, fie pentru diverse şi au sentimentul că au rezolvat lucruri mari, multe, cu puţin timp.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close