Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 25 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii impun reguli foarte stricte, Fecioarele se bazează pe ajutorul partenerului de viață

Horoscop 25 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii impun reguli foarte stricte, Fecioarele se bazează pe ajutorul partenerului de viață

Horoscop 25 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Racii impun reguli foarte stricte, Fecioarele se bazează pe ajutorul partenerului de viață
25 Sep 2018   •   09:42

HOROSCOP. Relațiile sunt în centrul atenției noastre și primim inspirații cum să ne purtăm cu cei din jur, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu. 

HOROSCOP. Berbec - pot avea discuții cu partenerul de viață sau au o ideea în legătură cu cel mai bun comportament. 
HOROSCOP. Taur - pot rezolva astăzi o dilemă legată de o relație cu o persoană foarte importantă pentru ei, află un secret sau pun informațiile cap la cap.
HOROSCOP. Gemeni - se folosesc de sprijinul unui prieten pentru a înțelege cum că se comporte cu partenerul de viață sau au un model de succes.
HOROSCOP. Rac - fac reguli foarte stricte, s-ar putea ca partenerul de viață să aibă altă opțiune, dar și Racii sunt fermi. 
HOROSCOP. Leu - discută mult probleme morale, de viziune, de viitor, este foarte important pentru ei să lămurească acest lucru.
HOROSCOP. Fecioară - se bazează pe ajutorul partenerului de viață, sunt foarte atente cum se mobilizează omul de lângă ele.
HOROSCOP. Balanță - discuții, sunt mai atente la ce are partenerul de spus și încearcă să se transpună în situațiile de viață pentru a simți ce simte partenerul.
HOROSCOP. Scorpion - vor să muncească alături de partener, vor să facă echipă, pun mai mare preț pe servicii.
HOROSCOP. Săgetător - pun mare preț pe laude, pe aprecieri, vor să ia lucrurile mai ușor sau să le fie apreciate calitățile.
HOROSCOP. Capricorn - accentuează spiritul de familie, le-ar prinde bine să se reasigure cu partenerul de viață că sunt în continuare o echipă.
HOROSCOP. Vărsător - discută despre planuri de viitor cu partenerul de viață, este vorba de afaceri sau de proiecte pe termen lung. 
HOROSCOP. Pești - pun problema banilor, dacă relația este eficientă, dacă partenerul este productiv, vor niște rezultate concrete.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close