Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc laude şi încurajări, iar Săgetătorii rememorează o persoană dragă

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc laude şi încurajări, iar Săgetătorii rememorează o persoană dragă

Este ziua încurajărilor, alinărilor şi a vindecărilor, aşa încât trebuie să avem vorbe bune pentru fiecare şi să găsim partea pozitivă, constructivă a lucrurilor. Este o zi foarte frumoasă, foarte tihnită şi plină de iubire.

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Fecioarele primesc laude şi încurajări, iar Săgetătorii rememorează o persoană dragă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Apr 2022   •   08:52

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

O zi tihnită şi astăzi, bună şi pentru şi pentru îngriijire, sănătate, dar şi pentru gânduri mai profunde legate de locul lor în viaţa lor. Mai multă recunoştinţă. 

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pot avea întâlniri cu persoane care ştiu să vadă calităţile lor, astfel încât să primească laude şi încurajări, care le prind foarte bine acum. 

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pot fi apreciaţi pentru ceva inspirat care l-au făcut poate chiar mult în urmă. Cineva vine şi le recunoaşte valoarea sau le recunoaşte un gest salvator pe care l-au făcut. 

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Ziua poate aduce plimbări lungi şi frumoase. În tot cazul, au nevoie să iasă din cotidian, atât cu mintea, prin gânduri şi planuri, cât şi geografic, să îşi pună puţin corpul în mişcare.

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Au şi astăzi o zi tihnită, au nevoie de atenţia celor din jur, sau pur şi simplu caută locurile unde ştiu că pot fi îngrijiţi. 

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Foarte multe aprecieri, laude. Simt că sunt de folos, li se şi spune în clar lucrul acesta, li se cere ajutorul, sau, prin contextul care se creează, au o intervenţie salvatoare.

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanţă

Au grijă de toată lumea şi dau sfaturi foarte potrivite. Ascultă cu mare atenţie ce li se spune.  E una din marile lor calităţi, de aceea sfaturile sunt atât de binevenite.

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Ştiu să facă mici bucurii celor din jur, poate chiar se întâlnesc cu persoane cărora le fac cadouri. Pot fi gesturi şi cuvinte frumoase, dar şi obiecte foarte apreciate. 

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Alină pe cineva din casă sau vorbesc cu drag de o persoană pe care au îndrăgit-o. Poate fi o zi a rememorărilor sau a comemorărilor.

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Ziua aduce vorbe foarte frumoase, cu multe înţelesuri. E chiar şi o zi cu note culturale. Pot asculta muzică, văd un film bun, dar au şi cu cine să comenteze. Călătorii. 

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Reuşesc ceva. Mai ales că este un pic de vacanţă, pot explora şi pot să îşi încerce abilităţile şi talentele, chiar şi cele artistice şi le iese foarte bine.

Horoscop 26 aprilie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Peşti

Ziua este aducătoare de pace şi de linişte sufletească adresată propriei persoane. Se înţeleg, se iartă, se îngăduie, dar se şi încurajează să facă lucruri bune mai departe.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close