Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 26 august, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o personalitate inflamată, iar pentru Capricorni este o zi a discreției

HOROSCOP 26 august, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o personalitate inflamată, iar pentru Capricorni este o zi a discreției

Atenție la felul în care comunicați pentru că există riscuri ca mesajele să fie distorționate, să reiasă greșit. O zi cu destul de multe tensiuni, trebuie să fim atenți la emoții și să ne vedem de treabă. 

HOROSCOP 26 august, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o personalitate inflamată, iar pentru Capricorni este o zi a discreției
Sursa foto: Antena 3
de Diana Dragotescu    |    26 Aug 2020   •   09:20

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat miercuri de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3:

Berbec - pot avea dispute la locul de muncă în legătră cu norme, drepturi sau contracte și trebuie să aibă răbdare să explice um stau lucrurile. 

Taur - pot fi necăjiți, mâhniți de faptul că cineva nu le acordă toate drepturile, toată încrederea. Reacționează nu foarte plăcut dacă au sentimentul că sunt jigniți sau păcăliți financiar. 

Gemeni - discuții în casă sau cu partenerul de viață și poate în legătură cu un eveniment trecut care este răscolit acum și poate și ceva gelozie.

Rac - ziua poate aduce discuții ce necesită nișe investigații, mai ales la locul de muncă sau în activitățile pe care le fac. S-ar putea chiar autoritățile să le pună bețe în roate, să nu fi înțeles un regulament și cineva să speculeze acestă mică scăpare. 

Leu - simț al independenței și o personalitate foarte inflamată. Reacționează foarte puternic dacă se simt cumva comprimați sau limitați într-un fel sau altul. 

Fecioară - au toate motivele să fie discrete azi, să analizeze ce se întâmplă, să nu acționeze neapărat pentru că e mai bine să își calculeze pașii.

Balanță - ziua poate aduce tensiuni mai ales dacă lucrează contraconometru. Atenție la acte mai ales pentru cei care pleacă din oraș. 

Scorpion - multă vigilență legată de bani, banii trec prin acte. Trebuie să învețe din greșelile trecute astfel încât să știe mai bine să se prețuiască.

Săgetător - ziua poate aduce un simț de sine foarte important. Au tendința de a pune prea mult accent pe persoana lor.

Capricorn - e o zi a discreției, indiferent ce află. Își pot face griji pentru viitor dar va trece această zi iar următoarele vor fi mai clare. 

Vărsător - pot avea sentimentul că ratează un tren, că nu sunt acolo unde lucrurile se întâmplă. Dacă nu prind o oportunitate își reproșează și își strică ziua. 

Pești - ziua aduce tensiuni legată de importanța poziției lor. Se descurcă foarte bine iar la finalul zilei vor avea și ceva mai mulți bani.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close