Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 26 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt sensibile și trebuie să stea cu persoanele care le iubesc. Săgetătorii află ponturi de la prieteni

HOROSCOP 26 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt sensibile și trebuie să stea cu persoanele care le iubesc. Săgetătorii află ponturi de la prieteni

HOROSCOP 26 ianuarie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt sensibile și trebuie să stea cu persoanele care le iubesc. Săgetătorii află ponturi de la prieteni
26 Ian 2019   •   09:16

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de sâmbătă.

Berbec - au aspecte armonioase, mai ales dacă nu sunt singuri. Vorbesc foarte mult și vor să se consulte.

Taur - nativii acestei zodii muncesc. Poate fi o muncă intelectuală. Își fac planuri, își oranizează lucrurile și renunță la activitățile care nu îi mai reprezintă.

Gemeni - vorbim de distracție și drumuri lungi. S-ar putea să primească o invitație să iasă din oraș sau să facă drumuri lungi. 

Rac - mizează pe familie. Au nevoie de mai mult timpe pentru a-și încărca bateriile. Vor să evite musafirii nepoftiți.

Leu - vor avea parte de vizite. Unele sunt tactice. Au de discutat lucruri importante sau au de mulțumit pe cineva prin vizita și atenția care o acordă.

Fecioară - se gândesc la bani. Nu acționează singure, ci cu mai multe persoane în colaborare. O zi care poate să le aducă bani în buzunar.

Balanță - sunt foarte sensibile la mediul în care se află. E bine să evite persoanele care le consumă energia și să fie doar aproape de persoanele care le iubesc.

Scorpion - pot să își facă tot felul de griji pentru alte persoane. Pot avea multe fluctuații emoționale.

Săgetător - stau bine în prima parte a zilei în ceea ce privește prieteniile. Află tot feluri de ponturi.

Capricorn - vor să își impună autoritatea, prin reguli și disciplină. 

Vărsător - o zi cu călătorii. Contactează o persoană aflată la distanță pentru că li se face dor. Spre seară, atenție la sănătate.

Pești - vorbim de o zi care depinde de omul de lângă ei. Spre seară s-ar putea să sufere pentru că se simt neglijați.

 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodii astre
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close