Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sunt surprinși de prieteni, Capricornii cer clarificări

Horoscop 26 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sunt surprinși de prieteni, Capricornii cer clarificări

Horoscop 26 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi jupiteriană. Simțul dreptății este mai înalt astăzi decât strict sub aspect juridic. Să fim buni și blânzi! O zi un pic tensionată, dar care ne testează dacă suntem bine centrați și ancorați în noi înșine, conștienți de valoarea noastră.

Horoscop 26 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Taurii sunt surprinși de prieteni, Capricornii cer clarificări
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iul 2021   •   08:31

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, aspectele sunt destul de tensionate, mai ales la început de zi, pentru că îi nemulțumește ceva, în legătură cu o persoană de la care aveau așteptări și iată că există risc de dezamăgire. Toleranță, înțelegere și mai ales a cauzelor lucrurilor!

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii pot fi și ei surprinși de reacția unor prieteni, mai ales dacă cer ajutorul și acesta se lasă așteptat.

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii nu înțeleg exact situația în care sunt puși în acest moment. Ar trebui să facă mai mult, sau li se cere mai mult, decât a fost aranjamentul inițial. Sunt făcuți responsabili, dar nu li se pare că este vina lor.

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, se discuta mult astăzi despre dreptate și adevăr. Poate chiar se și lupta pentru asta și nu doar pentru interesul lor, ci și inerese colective. Așa încât e bine să cunoască foarte bine un regulament sau legea care îi atinge.

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, cer mult și se consideră îndreptățiți. Mai ales dacă au dat, cândva, mult. În orice caz, sunt discuții despre cine, ce merită.

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Fecioarele au și ele astăzi, mai ales în prima parte a zilei, tot felul de discuții, legate de felul în care sunt tratate, privite, sau un drept al lor instituțional, care nu este respectat acum. Ciocniri posibile cu șefii.

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanțe, la locul de muncă cineva nu își face treaba, sau le încurcă treaba. Așa încât au și ele niște reacții destul de aspre.

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii sunt nemulțumiți de felul în care decurg lucrurile, mai ales din partea altora. Care trag de timp, nu își fac treaba, sau nu sunt de negăsit acele persoane, și au sentimentul că pierd timpul din cauza altora.

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii se pot află în imposibilitate de a se mișca sau de a face lucrurile pe care și le doresc. În tot cazul, este și o atenționare cu privire la sănătate: mai riguroși cu regimul de viață sănătos pe care și l-au propus.

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, ziua aduce frământări și tensiuni legate de știri și informații care nu sunt foarte clare, sau nu le-au fost transmise corect și este nevoie să facă investigații și să le clarifice.

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, subiectul poate fi cel legat de bani. Cer, poate, prea mult. Dar trebuie să facă și dovada că acoperă toată plaja de situații profesionale, ca să-și merite banii. Pe de altă parte, s-ar putea să nici nu aibă chef prea mare de efort profesional.

Horoscop 26 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, trac și tot felul de emoții, sau neîncredere în propriile forțe, care poate afecta mobilizarea. E bine să se ocupe de activitățile pe care le stăpânesc foarte bine și să aplece mai puțin urechea la ce spun ceilalți.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close