Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o flacără în inimă, Capricornii sunt fericiţi cu partenerul de viaţă

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o flacără în inimă, Capricornii sunt fericiţi cu partenerul de viaţă

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Multe emoții astăzi, și pozitive, și nu prea. Trebuie să fim atenți, pentru că zilele următoare vor aduce alte stări.

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Leii au o flacără în inimă, Capricornii sunt fericiţi cu partenerul de viaţă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Iul 2022   •   09:40

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, preocupări legate de casă, de cămin sau de siguranța lor. Poate au nevoie de mai multă liniște și mai mult confort, inclusiv la muncă. 

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce vorbe multe, dar nu toate foarte bune. E bine să plece mai puțin urechea la impresiile altora despre ei sau la sfaturi necerute.

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, atenție cu banii, pentru că nu prea pot face cheltuielile pe care și le doresc, deși pentru invitația sau participarea la un eveniment deosebit sau pentru a mulțumi pe cineva, tind să scoată bani din buzunar să facă un gest util, dar nu costisitor. 

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, felul în care se raportează la propria persoană trebuie să fie mai puțin influențabilă vizavi de autorități sau persoane care vor să-și impună punctul de vedere. Să aibă încredere în ei. 

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, iertare astăzi. Pot rezolva o problemă sentimentală cu cineva, se lămuresc nişte lucruri, se recunosc niște greșeli și în felul acesta și inima lor se ușurează. 

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele sunt cu gândul la o prietenie foarte veche, fie pentru a-și susține un prieten care le cere părerea, fie pentru a ierta un prieten. 

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, mai ales în relația de autoritate, unde datorită funcției sau poziției, trebuie să ia niște măsuri mai aspre, e indicat să facă acest lucru cu blândețe și cu tact, să înțeleagă sentimentele celorlalți. 

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii au astăzi fler, intuiție, sensibilitate în a înțelege efectele unor lucruri care se produc în timp, datorită măsurilor, acțiunilor și vorbelor care se spun acum . Înțelegând efectele, poate își ajustează un pic atitudinea de acum. În plus, călătorii pentru dragoste.

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii sunt cu gândul la bani, bani care poate sunt comuni în familie sau bani conjugali. Poate se discută despre o cheltuială pe care trebuie să o facă şi bine e ca ei să pună un pic limite, dar să nu pună opreliște. Dar niște limite la cheltuieli e indicat.

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Pentru Capricorni, gingășie și tandrețe astăzi, bună relație cu partenerul de viață, mai ales dacă îi fac pe plac și nu prea comentează ce își dorește celălalt. 

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii muncesc astăzi și se pare că le place munca pe care o fac astăzi, chiar dacă nu le place contextul sau e un pic de disconfort. E util și îi ajută să progreseze, deci lucru.

Horoscop 26 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, ziua este aducătoare de elan, fler, intuițe și imaginație, mai ales în niște proiecte noi, au ceva trac. Oare o să iasă, oare sunt eu destul de bun? Dar să-și lase intuiția să funcționeze, pentru că-i conduce bine pe un drum nou. 

O zi delicată astăzi, care ne pune în contact cumva cu intuiţia și cu sufletul nostru. Așa să fie.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close