Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii îşi rezolvă problemele, Peştii sunt apreciaţi de cei din jur

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii îşi rezolvă problemele, Peştii sunt apreciaţi de cei din jur

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Foarte bună zi de elan, entuziasm, bună dispoziţie, umor şi lucrurile decurg mai uşor.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii îşi rezolvă problemele, Peştii sunt apreciaţi de cei din jur
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2022   •   08:55

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii au mult farmec şi e bine să-l folosească atât în relaţiile personale, cât şi în activităţile pe care le fac, să găsească ceva plăcut pentru a avea chef până la capăt.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce rezolvări, uşurări ale unor situaţii dificile sau sarcini mai dificile, aşa că nu mai e nevoie să depună mai mult efort.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, prietenii astăzi şi chiar un pic de curtoazie de care se bucură şi pot primi o invitaţie interesantă, se regăsesc sau se reîntâlnesc cu cineva drag.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, respectabilitate, câştigă încrederea celor din jur şi aud vorbe bune despre ei. Întâlnirile sunt minunate, chiar şi cu şefii şi autorităţile.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, e una din acele zile în care pot fi mulţumiţi de ei înşişi, au făcut lucruri bune sau au punctat bine într-o anumită situaţie şi poate chiar apar rezultate bune.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele au un spor, reuşesc în ceva. Fie exersează într-o activitate şi sunt mulţumite de rezultate, fie sunt apreciate şi lăudate.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Pentru Balanțe, ziua poate aduce întâlniri minunate, multe complimente şi sunt surprinse, flatate de faptul că unele persoane le agreează atât de mult.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, bune rezultate cu oamenii cu care colaborează, poate să fie un rezultat bun şi în sănătate, scapă de o grijă sau ştiu cum să abordeze o sensibilitate.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii au chef de viaţă astăzi, se răsfaţă şi poate chiar se bucură cumpărându-şi ceva, făcându-şi un cadou.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii ajung la un consens cu membrii familiei, mai ales pentru treburi de familie şi ceva bani trebuie investiţi aici, dar până la urmă toată lumea se linişteşte dacă această cheltuială se face.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsători, conversaţii plăcute şi concluzii bune pe care le pot trage în urma acestor întâlniri şi chiar o agendă de lucruri care le convin.

Horoscop 26 mai 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, bani astăzi, cheltuiţi pentru plăcerile lor. Dacă primesc o invitaţie trebuie să se pregăteacă special şi asta înseamnă o cheltuială în plus. Talentele lor sunt apreciate de cei din jur.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close