Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii trebuie să fie mai vigilenți, Peștii sunt responsabili

Horoscop 26 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii trebuie să fie mai vigilenți, Peștii sunt responsabili

Horoscop 26 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Lună plină, karmică. Ni se atrage atenția cu privire la greșelile din trecut. Prejudecăți sau greșite evaluări ale celor din jur. De data aceasta nu trebuie să le mai repetăm.

Horoscop 26 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii trebuie să fie mai vigilenți, Peștii sunt responsabili
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Mai 2021   •   09:00

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

O decizie pe care au luat-o sau felul în care au apreciat oameni și situații se dovedește a fi incorectă. Dacă învață și aplică alte măsuri, atunci lucrurile ies bine. Atenție și la acte.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Au neglijat nevoile celorlalți și poate de data aceasta suportă consecințe. De aceea, de data aceasta, trebuie să fie atenți la interesul lor, dar și la al celor din jur. Trebuie să se echilibreze.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Poate că s-au încrezut în persoane care se dovedesc a fi lipsite de onestitate sau au propriile lor interese. Trebuie să fie mai vigilenți.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Racii la muncă au de analizat niște situații în care nu au fost atenți inclusiv la aspectele juridice ale muncii lor și trebuie să mai citească o dată un contract.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, încrederea și orgoliile au fost în conflict în trecut, acum trebuie să corecteze. Și-au văzut numai de ei și au neglijat interesele colective, ori au fost prea centrați și absorbiți de ce au ei de făcut și nu s-au calibrat cu cei din jur.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Lecțiile acestei luni pline țin de relația cu familia și de propria lor biografie, cu care trebuie să se împace, să o ierte și să o uite.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanțele au de-a face cu corectitudinea și cu regulile. Dacă au fost prea rigide și, poate, pline de prejudecăți e bine să renunțe la ele pentru a da posibilitatea și celorlalți să își schimbe punctul de vedere.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii au de-a face cu banii pe care i-au pierdut sau pe care nu i-au făcut cât ar fi putut să îi facă, și înțeleg lucrul acesta astăzi, așa că își corectează atitudinea. Poate colaborează mai bine cu cei din jur.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Propria lor persoană este analizată astăzi și poate se privesc cu mai multă luciditate și își dau seama unde au greșit în viața lor.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii dau o șansă vieții. Nu toate lucrurile pot fi calculate, înțeleg acum, și chiar dacă își fac bine treaba, nu înseamnă că iese bine până la urmă. Viața este infinită în posibilități.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători relația cu viitorul este vizată astăzi de această lună plină. Mai multă încredere în viață și în posibilitățile lor, fără să se teamă de diverse scenarii care se pot produce, dar care nu neapărat îi și ating.

Horoscop 26 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Pești luna plină aduce autoritatea și responsabilitatea de care s-au ferit până acum ca să nu deranjeze sau pentru că nu aveau încredere în ei. De data aceasta trebuie să își corecteze greșeala și să își asume cu putere drumul care este pentru ei prielnic.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close