Antena 3 CNN Horoscop 26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii primesc bani, Fecioarelor li se deschid mult uşi

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii primesc bani, Fecioarelor li se deschid mult uşi

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Muncă multă astăzi în folosul societăţii sau în locul altora, aşa că să nu ne plângem că nu-şi fac alţii treaba.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Leii primesc bani, Fecioarelor li se deschid mult uşi
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Mar 2021   •   09:35

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, pot exista discuţii la locul de muncă, mai ales dacă alţii au greşit şi îi trag de urechi, dar treaba trebuie făcută aşa încât şi Berbecii să treacă la treabă.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii pot avea idei profesionale foarte bune, merită puse în practică, dar şi noi proiecte pentru mai târziu. În tot cazul, sunt foarte practici şi lucrează cu sârg.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

La Gemeni, ziua poate aduce reorganizări în familie, discută cu familia, au nevoie de sprijinul ei şi lucrurile se aşează foarte bine.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Racii sunt parcă într-un call center, în şedinţe, telefoanele sună şi schimbă informaţii cu toată lumea, primesc informaţii, veşti neaşteptate de la oamenii din jur.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, bani astăzi, care trec prin acte dar şi prin activităţi. Pot dezvolta şi o altă activitate, pe lângă profesie. În tot cazul, bani astăzi.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, este o zi plină de energie şi inspiraţie, veştile pot veni de la persoane aflate în străinătate sau veşti bune de la persoane de sus din ierarhie. Pot fi nişte aprobări care deschid nişte uşi.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele sunt mai discrete azi sau se ocupă de o problemă pe care nu au rezolvat-o. Mai curând e o zi de protecţie decât de avansare, iar pentru unele probleme pot primi ajutor, dacă le împărtăşesc.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, o zi foarte socială, se gândesc la public, fie că lucrează cu el, fie că au nişte produse pe care vor să le promoveze. E o zi a cooperării azi şi e bine să fie un pic mai receptivi la sugestiile celorlaţi.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au autoritate azi, iar experienţa lor îşi spune cuvântul acolo unde alţii se încurcă şi vin ei şi rezolvă lucrurile cu un sfat generos. De asemenea, dacă e nevoie de un specialist îl găsesc.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, vorbim de drumuri profesionale azi sau rezolvarea unor acte, cu un fir lung de birouri prin care trec, dar cu insistenţă le pot rezolva, mai ales în prima parte a zilei. Pe de altă parte, şi vorbe frumoase, sentimentale.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Pentru Vărsători, vorbim de realizări diverse, atât acasă, dar şi la locul de muncă. Fac nişte învârteli de bunuri, bani, resurse, astfel încât să aibă şi la lucru şi acasă ce le trebuie. Spre seară, atenţie, certuri cu partenerul din motive puerile.

26 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua poate aduce celebritate sau popularitate, se gândesc la oamenii pe care vor să îi servească, pot face un studiu de piaţă şi concluziile pe care le trag sunt foarte corecte, dar nu sunt încurajaţi.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close