Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 26 martie. Balanțele trebuie să se relaxeze

HOROSCOP 26 martie. Balanțele trebuie să se relaxeze

HOROSCOP 26 martie. Balanțele trebuie să se relaxeze
26 Mar 2018   •   10:02

HOROSCOP Berbec

Nimic nu durează veşnic, iar astrele ţin să vă reamintească faptul că nici măcar lucrurile frumoase nu sunt de regretat dacă le-a trecut vremea.

HOROSCOP Taur

Astăzi cineva vă înconjoară cu gesturi curtenitoare şi calde, dar dincolo de amabilitatea de faţadă sentimentele nu sunt tocmai sincere.

HOROSCOP Gemeni

Reuşiţi să intraţi într-un dialog mai apropiat cu o persoană pe care o admiraţi mult.Veţi avea multe de învăţat şi de înţeles din această relaţie.

HOROSCOP Rac

Apar beneficii în plan personal de la o rudă. Se preconizează şi un eveniment privat, poate fi vorba chiar de o sărbătoare în cadru intim cu cei foarte apropiaţi.

HOROSCOP Leu

Aflaţi lucruri care vă inspiră în organizarea optimă a muncii la serviciu.O întâlnire cu un vechi prieten vă va face ziua mult mai frumoasă și plăcută.

HOROSCOP Fecioara

Vă îndreptaţi atenţia spre un exemplu demn de urmat. Poate fi vorba de un profesor sau de o rudă mai în vârstă. Fiți atent cu stilul de viaţă.

HOROSCOP Balanţă

Astăzi sunteţi un motor de energie şi forţă pentru toţi.Sfatul astrelor este să aveţi în vedere printre altele şi de puţină relaxare sau distracţie.

HOROSCOP Scorpion

Copiii,fraţii,cei din familie aşteaptă mai mult de la voi.N-ar fi rău să ieşiţi împreună la o plimbare în parc,în natură sau chiar pe străzile oraşului.

Mai multe, pe jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop Horoscop zodii zodiac
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close