Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 martie. Scorpionii trebuie să-și controleze reacțiile și să nu se lase duși de valul vorbelor mieroase

Horoscop 26 martie. Scorpionii trebuie să-și controleze reacțiile și să nu se lase duși de valul vorbelor mieroase

Horoscop 26 martie. Scorpionii trebuie să-și controleze reacțiile și să nu se lase duși de valul vorbelor mieroase
Sursa foto: Foto: pixabay.com
26 Mar 2016   •   09:34

Berbec

Sunt sanse sa discuti cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii despre banii si bunurile administrate si folosite in comun la finalul acestei saptamani. Achitarea unor servicii, facturi si taxe comune se va face de comun acord cu aceste persoane, insa ai grija ca toata lumea sa puna partea care i se cuvine. Sunt posibile cheltuieli pentru calatorii sau studii. Si totusi, rezerva-ti momente pentru a te gandi in tihna la situatiile si relatiile in care esti implicat.

Taur

Este momentul, in zilele acestui weekend, sa lamuresti unele lucruri atat in relatia cu partenerul de viata, cat si in colaborarile in care esti implicat la locul de munca. Mai intai, gandeste-te la o strategie noua vizavi de desfasurarea acestor tipuri de relatii, in care sa te pui mai mult in valoare. Pe de alta parte este bine sa finalizezi situatii care stagneaza de multa vreme. Exista posibilitati noi de colaborare, care asteapta sa le iei in considerare.

Gemeni

Chiar daca este weekend se pare ca vei avea multe si marunte de facut, in special pentru locul de munca. Sunt momente bune de a te ocupa de treburile restante sau de a pune la punct un plan de actiune pentru urmatoarele patru saptamani. Rutina zilnica este obositoare, iar acum se pot evidentia afectiuni ale sistemului uro-genital si gat. Dozeaza-ti eforturile si ingrijeste-te pe indelete. Chiar ai nevoie de odihna si detasare de tumultul cotidian.

Rac

Ai succes in activitatile legate de copii sau impreuna cu persoana iubita la sfarsitul acestei saptamani. Tendinta de a lua in serios orice discutie sau de a-i invata diverse pe cei dragi este mare si paguboasa. Asta deoarece unii vor sa se distreze, sa se aventureze in situatii inedite, pe cand tu esti orientat numai spre a face lucrurile folositoare si cu mare responsabilitate. Adapteaza-te situatiilor ivite si bucura-te de ce dragi.

Leu

Este un final de saptamana in care te poti ocupa de treburi gospodaresti si de nevoile membrilor familiei. Chiar daca vei intampina oprobiul celor dragi vizavi de planul de actiune propus de tine, asculta opiniile celorlalti si adapteaza-te noilor cerinte. Ca sa aplanezi orice diferend, organizeaza mese festive la care sa inviti rude si prieteni dragi. Atmosfera calda emanata de sufletul tau va incanta pe toata lumea.

Horoscop realizat Anca Gordin Stoica pe Astrocafe.ro

Continuarea aici

×
Subiecte în articol: Horoscop Horoscop zodiac
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close