Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele primesc veşti bune, Leii au conflicte interioare

Horoscop 26 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele primesc veşti bune, Leii au conflicte interioare

Horoscop 26 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Este ziua cea mai tensionată a săptămânii, se ciocnesc orgoliile şi avem sentimentul că ne este răpită libertatea.

Horoscop 26 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele primesc veşti bune, Leii au conflicte interioare
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2021   •   09:54

Horoscop 26 noiembrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astrologul Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii nu prea ascultă de sfaturile celorlalţi sau de sensbilităţile celorlaţi, dar asta este ziua, măcar să fie aliniaţi cu conştiinţa lor.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, au un sentiment de disconfort, mai ales dacă trebuie să menajeze foarte mult pe cei din jur.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

La Gemeni, ziua poate aduce tensiuni la locul de muncă, pentru că nu toată lumea înţelege să-şi facă treaba, iar unii chiar îi lasă baltă.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, banii sunt astăzi vizaţi şi pot apărea tensiuni financiare, dacă trebuie să cheltuiasă şi nu prea vor. Sau o fac pentru plăcerea lor, dar ştiu de la început că sunt mai irosiţi sau cam riscaţi acei bani.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

La Lei, ziua aduce disconfort. Poate că vor ceva, se mobiliează să obţină ceva, sufletul le spune una şi voinţa sau comoditatea le spune altceva. Cu alte cuvinte, conflicte interioare.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

La Fecioare, tensiunile sunt legate de veştile şi informaţiile pe care le au, dar nu ştiu cum să spună ceva cuiva să nu deranjeze. Nu ştiu cum să lege informaţiile pe care le primesc sau se tem de o decizie care nu prea le pică bine.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, tensiunile sunt legate de bani, banii partenerului de viaţă care sunt cam irosiţi sau au sentimentul că partenerul nu face cât ar trebui şi tot ele ar trebui să se sacrifice şi să suplinească.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, autoritate astăzi, sunt şefi, decid cum vor ei, important e dacă au cu cine să lucreze. Ca şi ieri, dacă îşi văd de treabă singuri, atunci e mult mai bine.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, ziua poate aduce tensiuni privind sănătatea, banii, sunt nemulţumiţi de felul în care le ies lucrurile, nu sunt într-un punct foarte echilibrat.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

La Capricorni, este o zi marcată de sentimentul că sunt singuri pe baricadă cumva, adică relaţia cu partenerul de viaţă sau cu o persoană foarte apropiată nu funcţionează prea bine.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, şi în cazul lor tensiuni, pentru că se supun cu greu normelor şi regulilor. Pot fi cele familiale, nu cele sociale sau de la locul de muncă. Sunt tensiuni mari, aşa că unii pot decide chiar să nu mai facă parte din gaşcă.

Horoscop 26 noiembrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

La Peşti, tensiuni legate de sănătate în special, tensiune mai mult psihică sau sufletească, lucrurile nu funcţionează prea bine. Dacă sunt obligaţi să facă un drum pentru a rezolva lucruri, parcă le este greu. Le-ar prinde bine un ajutor.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close