Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au Luna nouă în semnul lor zodiacal, Fecioarele fac ce nu au făcut niciodată

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au Luna nouă în semnul lor zodiacal, Fecioarele fac ce nu au făcut niciodată

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Lună nouă se produce primele ore și avem nevoie să ne clarificăm poziția în relațiile de colaborare. 

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au Luna nouă în semnul lor zodiacal, Fecioarele fac ce nu au făcut niciodată
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Sep 2022   •   07:45

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, sinceritate, transparență. Pun cărțile pe masă și își susțin punctul de vedere, tocmai de aceea pot fi apreciaţi toată lumea. 

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Pentru Tauri, la locul de muncă trebuie punctat cum se colaborează, care sunt condițiile, care sunt atribuțiile, drepturile și obligațiile fiecăruia, în limita legii. Ochii pe contract.

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, Luna nouă poate aduce un alt pas, în alt ritm în relația sentimentală. Sunt mult mai atenți la ce dau și la ce primesc și spun ce au nevoie, ceea ce e foarte bine.

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, Luna nouă punctează în zona căminului și a siguranței personale. Foarte bune aranjamente patrimoniale, își administrează foarte bine averea și colaborează bine cu membrii familiei.

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, Luna nouă vizează mai ales contractele și cadrul juridic, legal, administrativ al unui contract, astfel încât lucrurile să iasă bine. În plus, multe acte şi care sunt foarte foarte bune. 

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioară, Luna nouă este în zona banilor, perspectivă de câștiguri dintr-o nouă colaborare sau un alt mod de a pune problema, cerându-și drepturile într-o colaborare care poate fi foarte fructuoasă. Fac ce n-au făcut, trebuia de mult să se întâmple acest salt financiar. 

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele au Luna nouă în semnul lor zodiacal. Ele trebuie să stabilească dacă li se potrivește, sunt de acord, le pune în demnitate o anumită acțiune sau nu. În relațiile personale, aduc tema contractului, totul trebuie să fie foarte corect, foarte legal, toată lumea să se țină de promisiuni.

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, Luna nouă vizează colaborările profesionale și cumva vin foarte mult în întâmpinarea persoanei cu care colaborează. 

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Pentru Săgetători, Luna nouă este vizează prieteniile și idilele care se pot crea neașteptat prin întâlnirile pe care le au. 

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii au o Lună nouă în zonă autorității și cariere. Este clar că apără dreptatea, apără demnitatea lor, dar și a celor pentru care și cu care lucrează. Au un cuvânt de spus în fața șefilor. 

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Pentru Vărsător, Luna nouă vizează viitorul, un nou proiect sau nouă colaborare care antamează viitorul pe termen lung și, cel mai probabil, vor spune da. 

Horoscop 26 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, Luna nouă poate aduce un nou aranjament datorită unei persoane foarte pricepute la o treabă, un nou aranjament și nouă colaborare de pe urma căreia profită și Peștii. 

O zi bună cu această Lună nouă, care dă un alt ritm relațiilor sau descoperim relații foarte bune pentru noi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close