Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP 26 septembrie. Zodia care se pregătește pentru un eveniment important

HOROSCOP 26 septembrie. Zodia care se pregătește pentru un eveniment important

HOROSCOP 26 septembrie. Zodia care se pregătește pentru un eveniment important
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    25 Sep 2019   •   13:46

HOROSCOP 26 septembrie Berbec

Ai nevoie de unele garanţii atunci când vine vorba de iubire, de parcă partenerul nu ţi-ar inspira, cel puţin azi, prea multă încredere. Vrei să staţi de vorbă foarte serios faţă în faţă pentru a stabili nişte detalii care nu mai sunt aşezate la locul lor de la o vreme. Discutaţi despre intenţii de viitor, despre angajamente, despre fidelitate şi încredere, şi discuţia respectivă se dovedeşte a fi extrem de utilă pentru a readuce liniştea în relaţia voastră. Parcă se ridică o povară de peste inimile voastre!

HOROSCOP 26 septembrie Taur

Inima ta bate din ce în ce mai tare pentru că se apropie un eveniment care provoacă emoţii intense. Abia aştepţi să se întâmple, dar totodată eşti un pic nesigur, pentru că ţi-e teamă ca nu cumva să faci vreo greşeală. Relaxează-te, bucură-te de trăirile tale de acum, pentru că ele anunţă de fapt ceva cu totul deosebit care îţi poate schimba viaţa! Poate e vorba de o întâlnire care va avea un rol marcant de acum înainte. Poate e o decizie de zile mari de a porni pe o cale complet nouă. În faţa unei astfel de situaţii e şi normal să ai asemenea emoţii!

HOROSCOP 26 septembrie Gemeni

Ca să ai o zi de succes, alege-ţi cu grijă spaţiul în care îţi desfăşori activitatea, deoarece reuşita zilei depinde enorm de anturajul în care te afli. Dacă nimereşti printre oameni trişti, împovăraţi de griji şi lipsuri, e absolut firesc să te influenţeze şi pe tine în acelaşi mod, alunecând spre o zonă sumbră din punct de vedere emoţional. Dar dacă ai norocul să te înconjori de oameni veseli, tonici, care văd întotdeauna partea bună a lucrurilor, atunci toate îţi vor merge de minune! De tine depinde care taler al balanţei îl înclini astăzi: cel de sus sau cel de jos?

HOROSCOP 26 septembrie Rac

Priveşti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare şi entuziasm. Dacă ai putea să-ţi păstrezi acest tonus până la capăt, roadele promiţătoare pe care le aştepţi se vor ivi şi mai repede, deoarece reuşita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investeşti. Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă şi ia-l pe pot în braţe în faţa oricărei provocări! Vei vedea cu bine încep să se aşeze toate acela locul lor numai datorită acestei atitudini de învingător!

Articolul integral pe jurnalul.antena3.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac zodii astre taur
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close