Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii vor să schimbe oraşul sau casa, iar Fecioarele se mobilizează să iasă în evidenţă

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii vor să schimbe oraşul sau casa, iar Fecioarele se mobilizează să iasă în evidenţă

Lună nouă în Fecioară. Putem redinamiza munca noastră şi să ne gândim la impactul pe care îl au acţiunile şi vorbele noastre asupra celor din jur.

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii vor să schimbe oraşul sau casa, iar Fecioarele se mobilizează să iasă în evidenţă
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Aug 2022   •   08:51

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi foarte specială care ne face să ne gândim mai mult la sănătate, să ne reorganizăm viaţa şi să îmbrăţişăm doar acele acţiuni şi operaţiuni care sunt într-adevăr relevante şi utile pentru noi, dar au impact şi asupra celorlalți.

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pot acorda de acum mai multe atenţie sănătăţii. În ceea ce priveşte munca, da, există muncă serioasă, dar fără atâţia bani câţi speră deocamdată. 

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Luna nouă în Fecioară poate da un nou imbold emoţiilor sentimentelor, dar şi imaginaţiei de care este nevoie în noi proiecte profesionale pe care le pot dezvolta. 

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Atenţie la luna nouă foarte tensionată în zona căminului. Unii poate nu se mai simt bine acolo unde sunt şi vor să schimbe oraşul sau casa, iar alţii află lucruri în familie care îi pun pe gânduri.

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

O lună nouă în Fecioară care aduce nevoia de studiu sau îşi dau seama că ce au studiat, sau locul unde se află acum datorită studiilor este nerelevant. Atenţie şi la relaţiile cu apropiaţii şi cu vecinii, care sunt tensionate.

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Lună nouă în zona banilor, care pot veni de acum în alt ritm, sau şi din alte mici activităţi, care o completează pe cea principală. Pot fi discuţii financiare cu colaboratori subalterni.

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

O lună nouă în semnul lor zodiacal dă un alt rimt şi altă forţă personalităţii şi le mobilizează să iasă în evidenţă de acum încolo prin lucrurile pe care ştiu să le facă şi să le stăpânească. Posibilă funcţie mai înaltă.

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

O lună nouă care ajută în privinţa sănătăţii, pentru că vine cu nişte atenţionări şi cu nişte soluţii. Pentru alţii poate fi o zi cu griji profesionale, primesc nişte informaţii care îi pun pe gânduri.

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Vorbim de o lună nouă care este fixată în zona colaborărilor, se inspiră mult şi de la alţii în activităţile lor practice şi au nevoie de nişte modele. Pe de altă parte, ideile lor profesionale nu sunt bine înghițite de colaboratorii săi, care le cam comentează şi pe la colţuri. 

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Această lună nouă vizează autoritatea şi funcţia pe care trebuie să o onoreze, poate luând măsuri care sunt incomode şi pentru ei, dar şi pentru cei din jur. Cu alte cuvinte, chiar să fie nişte şefi şi să dea exemplu ei.

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Lună nouă în Fecioară, alte organizări şi altă ordine, sau alte norme cărora trebuie să le supună. Pot fi schimbări în sistem, în ierarhie sau în instituţie şi trebuie să facă faţă. De asemenea, au nişte deadline-uri, se grăbesc să rezolve lucrurile.

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Lună nouă în Fecioară care aduce muncă alături de o persoană năzuroasă şi nu prea ştiu cum să o abordeze, dar chiar ei pot fi această persoană şi pot face surprize. Sunt şi ei surprinşi de reacţiile lor.

Horoscop 27 august 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

O lună nouă în Fecioară care îi poate pune de acum încolo, într-o lumină foarte frumoasă. Vor vedea asta peste vreo două săptămâni, dar pornind de acum, mai ales dacă se pun pe treabă şi îi vor surprinde pe colaboratorii lor, pe cei din preajmă, cu calităţile lor profesionale.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close