Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au confruntări, Vărsătorii aduc soluţia acolo unde nimeni nu se mai aştepta

Horoscop 27 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au confruntări, Vărsătorii aduc soluţia acolo unde nimeni nu se mai aştepta

Toată lumea vrea să câştige astăzi ceva şi avem toate şansele să aducem mai mulţi bani în puşculiţă sau să avem tot felul de avantaje. O zi foarte bună pentru toată lumea, mai ales dacă ştim să colaborăm.

Horoscop 27 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii au confruntări, Vărsătorii aduc soluţia acolo unde nimeni nu se mai aştepta
Sursa foto: Antena 3
de Denisa Nedelcu    |    27 Iul 2020   •   09:15

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat luni, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - de spiritul lor de convingere depinde o bună colaborare cu o persoană la opinia căreia ţin foarte mult.

Taur - au întâlniri sau confruntări astăzi şi pot fi mai isteţi dacă se gândesc mai mult sau sunt mai atenţi la ce îşi doreşte persoana cu care discută azi. 

Gemeni - au o zi foarte bună la locul de muncă, mai ales dacă ştiu să colaboreze. Oricum, banii vin dacă rezolvă lucrurile, dar nu pot face acest lucru singuri.

Rac - ziua de azi subliniază intuiţia şi sensibilitatea, nişte instrumente foarte bune care în afaceri, dar şi în relaţiile personale. Au o relaţie bună cu copiii, dar şi cu membrii familiei.

Leu - o zi în care poate preferă să-şi apere mai mult poziţia, să nu iasă prea mult în evidenţă şi, mai mult, să-şi consolideze atuurile în acest moment. Au relaţii bune cu membrii familiei.

Fecioară - fac investigaţii, au nevoie de informaţii şi poate chiar apelează la manuale sau la oameni de ştiinţă. Cifrele sunt importante astăzi.

Balanţă - vorbim de bani astăzi, au o fi foarte fertilă din punct de vedere financiar. E vorba de bani pe care îi obţin din muncă, dar nu o muncă neplăcută sau foarte grea.

Scorpion - intuiţie, sensibilitate, Luna este în semnul lor zodiacal, aşa că simt foarte bine, mai mult decât în alte zile, ce simt ceilalţi, ce se întâmplă în jurul lor şi cum ar fi mai bine să acţioneze.

Săgetător - au o atenţionare cu privire la sănătate, în sensul că pot găsi o soluţie sau pot vedea că remediile pe care le iau de ceva vreme funcţionează. Pe de altă parte, mai e vorba de o reparaţie, o corecţie la locul de muncă.

Capricorn - vorbim de o zi socială, au nevoie de prieteni, cineva le întinde o mână de ajutor sau sunt apreciaţi şi lăudaţi. Au lipici la public.

Vărsător - sunt într-o formă foarte bună, în sensul că sunt implicaţi, iau decizii, dau ordine, dar ştiu foarte bine ce au de făcut şi vin cu o soluţie salvatoare acolo unde nimeni nu credea că lucrurile se pot îmbunătăţi.

Peşti - ziua e valoroasă în ce priveşte contactul cu persoane aflate la distanţă sau sus în ierarhie, pentru că pot primi sprjin sau un sfat. Cineva chiar le dă o cheie şi asta le descurcă iţele administrative.


 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close