Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii lucrează cu familia, Peștii găsesc soluții creative

Horoscop 27 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii lucrează cu familia, Peștii găsesc soluții creative

Horoscop 27 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi testăm starea de flux. Indiferent ce se întâmplă, e bine să arătăm toleranță și să trecem mai ușor peste evenimente. O zi foarte bună. Ne ascultăm sufletul și înțelegem oamenii. Toată lumea, până la urmă, se ajută cu cineva.

Horoscop 27 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii lucrează cu familia, Peștii găsesc soluții creative
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iul 2021   •   08:20

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea o zi bună, pentru că conlucrează mai ales cu familia. Sau, pur și simplu, o problema care îi frământă dispare, datorită situațiilor care se leagă foarte favorabil, și ei depășesc o situație.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, ajutorul unui prieten poate fi nesperat. În tot cazul, trebuie să ciuleasca urechile, pentru că informațiile din jurul lor le pot prinde foarte bine.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii sunt ajutați, chiar de autorități sau de un șef. Li se dă dreptate, sau sunt sprijiniți într-un demers care le salvează banii.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, lucrurile arată bine, în sensul că li se dă dreptate, sunt apreciați pentru valorile lor, au mai curând un succes moral astăzi.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, lucrurile sunt bune sub aspectul actelor ce vizează banii. Pe de altă parte, au și persoane care își fac treaba și salvează o situație, sau reparat un lucru la care țineau.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare este o zi de succes social. Foarte apreciate pentru felul în care jonglează lucrurile, sau se adaptează, sau extrag ce este mai bun și trec cu grație peste un impediment.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Balanțele fac pedagogie, învață o persoană mai tânăra sau neștiutoare să rezolve lucrurile la locul de muncă. Transmit foarte corect și bine informații profesionale.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii apelează la intuiție când e vorba, mai ales, de lege, ordine, sau aspecte birocratice și administrative. Nu forțează notă. Acolo unde lucrurile par blocate, se dovedesc foarte abili.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, bună înțelegere în casă, cu familia, aranjamente diverse, inclusiv patrimoniale. Fie primesc bani, bunuri, sau li se rezolvă niște probleme de confort.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni ziua este minunată, mai ales după amiază. Există bună armonie cu oamenii cu care se întâlnesc. Tot felul de aranjamente, sau clarificări și lămuriri.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, bani astăzi. Care vin datorită unor idei îndrăznețe, creative, dar simple, foarte la îndemână, prin care rezolvă niște aspecte profesionale. Își fac treaba, își merită banii.

Horoscop 27 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Peștii au fler și lucrează foarte mult cu sufletul, sau se lasă ghidați de intuiție. Pot veni cu niște soluții noi, creative, un mod original de a rezolva niște situații.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close