Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii farmecă multă lume, Scorpionii câştigă mai mulţi bani decât au sperat

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii farmecă multă lume, Scorpionii câştigă mai mulţi bani decât au sperat

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O zi frumoasă și mercuriană. Suntem isteți, vorbim mult, ne vindem bine sau transmitem mesajele într-un mod inspirator. 

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii farmecă multă lume, Scorpionii câştigă mai mulţi bani decât au sperat
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Iun 2022   •   08:28

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru toate zodiile.

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Berbecii pot avea discuții, întâlniri sau vizite, călătorii scurte, dar foarte eficiente, pentru că află lucruri care sunt le sunt necesare. 

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii învârt banii sau încearcă să pună problema sau să vadă problema cât mai elastic, mai adaptabil, mai creativ ca să descurce o situație financiară în jurul unui act. 

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Gemenii sunt foarte vorbăreți astăzi și pot fermeca multă lume. E o zi bună pentru diverse întâlniri sau diverse invitații pe care le acceptă pentru a ajunge în medii potrivite. 

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de răspunsuri, clarificări și rezolvări. Nu toate aceste rezolvări se datorează lor și datorită conjuncturilor și situațiilor, poate e bine chiar stea pe margine, să observe cum se aranjează lucrurile singure.

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, ziua aduce prietenii frumoase, noi cunoștințe, public și asta datorită activităților lor sau unor noi cunoștințe pe care le fac, persoane interesante, poate chiar tinere și au priză la publicul tânăr. 

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, o zi bună pentru a explica realizările lor, a se vedea realizările lor, a vorbi despre ele sau măcar pentru a primi cu brațele deschise niște aprecieri. 

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță

Balanțele văd o problemă morală, juridică, socială, relațională din mai multe unghiuri și disting puncte de vedere, moduri de soluționare și știu să transmită lucrul acesta și celorlalți. Au bune aranjamente și cu autoritățile. 

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Scorpionii pot câștiga bani sau discută despre niște câștiguri financiare atât de inspirat şi au așa un fler încât pot obține mai mult decât au sperat, persoana fiind împăcată că le dă. 

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Săgetătorii sunt fermecători, pot avea întâlniri și conving pe toată lumea de ceea ce ei își doresc. Bună relație cu partenerul de viață.

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Capricornii lucrează, pot învăța lucruri noi sau pot lucra cu persoane tinere. În tot cazul, vin cu priceperea lor și scurtează drumul până la soluții. 

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii, creativi și ingenioși, nu lucrează după program, nu trebuie să fie presați. Astăzi se ocupă cu chestii care le plac și e bine să fie lăsați în pace. 

Horoscop 27 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești

Pentru Pești, dacă lucrează singuri și concentrat la detaliu, de data aceasta, au chestii minuțioase de făcut, vor avea niște realizări frumoase și care lor le fac bine, ştiu că au făcut lucruri de perfect. 

Astăzi este o zi a istețimii, dar și a detaliilor și minuțiozității, a informării. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close