Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii își fac planuri de vacanță. Săgetătorii pun la punct o colaborare

Horoscop 27 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii își fac planuri de vacanță. Săgetătorii pun la punct o colaborare

Horoscop 27 iunie, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii își fac planuri de vacanță. Săgetătorii pun la punct o colaborare
27 Iun 2018   •   15:46

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru ziua de 27 iunie. Miercuri, adevărul stă pe buzele zodiilor și trebuie să fie atente la lumea din jur.

Berbec - poartă discuții cu oficiali. Unii pot face și planuri de vacanță. Mintea le stă mai mult la distracție.

Taur - izbândesc în niște negocieri. Se înțeleg cu persoanele din casă, dar și cu colegii de serviciu astfel încât s-ar putea să salveze o proprietate sau să bage bani în buzunar.

Gemeni - au gândul doar la deplasări și voiaje. Primesc invitații de la prieteni sau de la partenerul de viață care vor să le facă o surpriză.

Rac - lucrează alături de colegi, rezolvă o problemă spinoasă juridică, dar în relația partenerială nu stau deloc bine. Sunt puțin nemulțumiți și poate și-au făcut temele pentru o ședință în familie.

Leu - au chef de distracție. Sunt mai degajați. Au o atmosferă de vacanță așa că tratează de sus orice problemă se ivește la locul de muncă, unde sunt ceva tensiuni. Vin cu niște schimbări.

Fecioara - sunt sigure de ele și asta le ajută în discuțiile și proiectele pe care le au. Îndrăznesc să viseze la o poziție mult mai înaltă.

Balanță - poartă discuții cu un consilier sau cu un specialist. Dacă e vorba de o problemă în familie trebuie să primească un sfat avizat.

Scorpion - sunt cu ochii pe bani. Pot pune la punct un contract sau o colaborare. E vorba de ceva inedit.

Săgetător - a doua jumătate a zilei va fi mult mai bună. Și ei discută despre bani. E vorba de o activitate pe care o stăpânesc foarte bine.

Capricorn - discuții în familie. Vorbesc despre sufletul lor, vin cu niște schimbări în familie.

Vărăstor -atenție la sănătate, mai ales spre seară. Nu e recomandat să iasă să socializeze, orice exces e amnedat. Pot face planuri și strategii pentru o schimbare în casă.

Pești - au o întâlnire cu o persoana mai în vârstă. Trebuie să asculte sfaturile pe care le primesc.

×
Subiecte în articol: zodii Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close