Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii iau un alt drum în viaţă, Vărsătorii câştigă bani spontan

Horoscop 27 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii iau un alt drum în viaţă, Vărsătorii câştigă bani spontan

Horoscop 27 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Flexibilitate este cuvântul de ordine al zilei, lucrurile pot fi rezolvate şi pe cale şi există şi un viitor altfel posibil decât cel la care ne-am gândit.

Horoscop 27 mai 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii iau un alt drum în viaţă, Vărsătorii câştigă bani spontan
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2021   •   08:13

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii descriu o altă versiune de drum pentru viaţa lor. În urma evenimentelor care s-au întâmplat, înţeleg că pot lua şi o altă cale, nu numai aceea la care s-au gândit.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Pentru Tauri, banii pot veni şi din alte surse sau alte colaborări. Înţeleg lucrul acesta acum, mai ales dacă una dintre asocieri pică.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, parteneriatele lor cu o persoană de încredere se pot schimba sau termenii în care colaborează cu persoana respectivă. Totodată, ei înţeleg acum cum pot să fie mai clari în drepturi şi obligaţii.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua poate aduce o lămurire cu privire la contextul unei colaborări profesionale. Poate că reuşesc să facă lucruri şi să le rezolve fără atât de multe resurse materiale cum credeau că au nevoie.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, ziua este aducătoare de iubire şi bunăvoinţă şi înţeleg cumva că egoismul lor sau autocentrarea nu i-a ajutat pe cei din jur, oameni apropiaţi, să se simtă iubiţi şi văzuţi bine de ei.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, este o zi care aduce înţelegere şi dreptate în familie. Poate că abia acum îşi dau seama că deşi au făcut tot ce au considerat că e bine pentru ei şi cei din jur nu înseamnă că ceilalţi s-au simţit foarte bine.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanţe, înţelegere şi conştientizare privind sănătatea, şi de aici soluţii bune pentru sănătate, sau privind ordonarea vieţii. E bine să fie mai puţină stricteţe şi mai multă relaxare.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, banii sunt în vizor astăzi şi multe corecţii legate de modul în care obţin banii. Mai relaxat şi mai inspirat, e bine să se bazeze mai mult pe harul lor, pe talentul lor, nu pe formule care zic ei că funcţionează.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Săgetătorii au multe corecţii de făcut, multă iertare faţă de propria lor persoană, ce nu au făcut este lucrul care apasă cel mai mult şi nu mai pot corecta.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, iubire şi înţelegere astăzi, care pot aduce vindecare. Este posibil să fie nevoie să aline, să consoleze o persoană cu care lucrează.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii au una din acele zile în care pot câştiga bani, mai ales dacă simt fluxul banilor. Deci, se ghidează după intuiţie şi simt posibilităţile care apar spontan, nu cele pe care şi le calculează ei.

Horoscop 27 mai 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti este o zi care aduce mulţumirea în viaţa lor că implicându-se şi făcând lucrurile aşa cum simt şi gândesc ei, lucrurile ies foarte bine, nu luându-se după alţii sau lăsându-se intimidaţi de alţii.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close