Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Surprize pentru Raci, Scorpionii trebuie să lase de la ei

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Surprize pentru Raci, Scorpionii trebuie să lase de la ei

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Muncă multă şi într-un ritm susţinut. Nu avem timp de recreaţii prea multe şi de pauze, însă important e că obţinem rezultate şi câştigăm ceva bani.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Surprize pentru Raci, Scorpionii trebuie să lase de la ei
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Mai 2022   •   08:11

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi practică astăzi şi de aceea trebuie să ne fie mintea concentrată la ce avem de făcut şi să ne folosim flerul profesional pentru a rezolva mai uşor lucrurile.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua aduce o foarte bună mobilizare, ceva îi stimulează. Poate pur şi simplu faptul că e Soare afară, dar important este că vor încheia ce şi-au propus pentru azi.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii sunt şi ei inspiraţi, astăzi, să facă lucruri mari, se mobilizează şi poate au şansa chiar să recupereze ceva timp pierdut sau o persoană pe care au lăsat-o în urmă şi acum colaborează cu ea.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, ziua este marcată în cazul lor de rezolvarea unor treburi care au rămas cumva în urmă, dar nu pot merge mai departe fără să se apuce de ele. Important e că au chef să facă treaba asta.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, se pot anunţa noi cunoştinţe sau surprize care vin prin alţii şi fac faţă. Sunt plăcute şi pot primi invitaţii sau cineva face un gest drăguţ. Sunt un pic surprinşi, dar integrează toate evenimentele.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii au autoritate şi important e că ei dau un prim exemplu foarte bun pentru ce ar trebui să se rezolve în jurul lor. Deci, trebuie să fie fruntea astăzi.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele au o realizare, mai ales pe cale oficială, în ceea ce priveşte munca, un act important, iar acest act dă drumul şi banilor.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, surprize pe care le poate face o persoană apropiată, poate chiar partenerul de viaţă, dar este o surpriză bună. Evită cheltuielile şi asta e foarte bine.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, întâlniri plăcute, dacă ştiu să dea spaţiu persoanei. Cu alte cuvinte să se dea după celălalt fără să îşi impună ei vrerea.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, muncă astăzi, dar nu prea obositoare. Le place, o stăpânesc, o ştiu şi au şi rezultate.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au şi ei o foarte bună intuiţie şi chiar pot face faţă unei surprize sau unor abilităţi şi activităţi noi şi sunt foarte încântaţi că ţin pasul cu vremurile.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt mai discreţi azi. Au nevoie să se concentreze pentru a rezolva lucrurile şi dacă fac asta, şi se ocupă mai mult de ei, nu de alţii, atunci vor obţine rezultate.

Horoscop 27 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua aduce inteligenţă practică şi poate sunt nevoiţi să găsească nişte soluţii la moment, la secundă în treburile pe care le au de rezolvat. Drumuri bune cu rezultate minunate.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close