Antena 3 CNN Horoscop 27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au întâlniri răscolitoare, Săgetătorii au Luna în semnul lor zodiacal

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au întâlniri răscolitoare, Săgetătorii au Luna în semnul lor zodiacal

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi în care avem nevoie de răspunsuri, mai ales de la oficiali. Ne străduim să obţinem autorizaţii şi actele de care avem nevoie. Astăzi facem şi analize mai profunde ale intereselor noastre.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au întâlniri răscolitoare, Săgetătorii au Luna în semnul lor zodiacal
de Georgiana Adam    |    27 Oct 2020   •   09:00

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

 

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Pot fi un pic descumpăniţi dacă bat la uşi care nu se deschid şi nu înţeleg de ce. Şi insistenţa este bună, dar mai ales răbdarea.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri, ziua poate aduce revelaţii în legătură cu interesele oamenilor cu care colaborează. Pot avea sentimentul că nu li se dă ceea ce li s-a promis şi ceea ce merită să obţină.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La Gemeni, întâlnirile sunt răscolitoare, chiar şi cu cei foarte apropiaţi, pentru că se punctează anumite situaţii destul de delicate şi poate chiar îşi aduc aminte de momente vulnerabile prin care au trecut.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii au o zi aducătoare de multă muncă, dar şi de hăţişuri birocratice sau juridice, printre care se străduiesc să se strecoare.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, entuziasm şi elan astăzi, nu prea au chef de muncă, doar dacă e la liberul ales, dar cum nu prea se întâmplă asta, poate e bine să ia lucrurile uşor.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Fecioarele se concentează pentru a-şi aduna date, a-şi strânge informaţii, poate chiar se pregătesc să finalizeze o lucrare pe care o au în acest moment şi e foarte important să fie concentrate pe tot parcursul zilei.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanţe, e o zi cu foarte multe drumuri, călătorii, vizite sau informaţii, aşa că e nevoie să puncă cap la cap toate datele pe care le obţin.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Scorpionii se gândesc la bani, sunt interesaţi de bani, din nou motoarele rulează şi încearcă să găsească soluţii cât mai adecvate.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru că Luna este prin semnul lor zodiacal, se centrează mai mult pe propriile lor nevoi, nu este rău, aşa că au voie astăzi să fie un pic mai egocentrici.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Capricornii iau aminte la ce se întâmplă în jurul lor şi poate interesul altcuiva, problemele altcuiva sunt mai importante acum şi e bine să întindă o mână de ajutor.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii îşi pun problema locului lor în societate sau în cercul de prieteni, poate vor să iasă în evidenţă, poate vor să se remarce prin ceva, poate li se pare că au fost uitaţi de prieteni sau de colegi. Cu alte cuvinte, vor să fie un pic mai populari.

27 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Peștii pot fi puşi astăzi într-o situaţie delicată şi trebuie să analizeze dacă e locul lor acolo unde se află, dacă responsablităţile unei funcţii sau ale unui rol sunt cele care li se potrivesc cu adevărat. Nu e niciodată târziu să spui nu la ceva care nu te pune în demnitate.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close