Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii încearcă să impresioneze, Balanţele caută dreptatea şi adevărul

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii încearcă să impresioneze, Balanţele caută dreptatea şi adevărul

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Astăzi nu ne descurcăm prea bine cu vorbele, mai mult cu gesturile, cu afecţiunea şi atenţia.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii încearcă să impresioneze, Balanţele caută dreptatea şi adevărul
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    27 Oct 2021   •   08:10

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi tensionată, ne descurcăm mai bine fără vorbe şi mai mult transmiţând semnale, lăsând să se înţeleagă lucruri sau prin tandreţe şi afecţiune.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea dispute cu persoane importante pentru ei sau chiar partenerul de viaţă. În schimb, un gest frumos şi o atitudine mai caldă i-ar ajuta mai mult.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii pot intra şi ei în discuţii cu persoanele de la locul de muncă. În schimb, dacă îşi readuc aminte scopul comun, lucrurile încep cumva să se reaşeze.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, din nou interes pentru bani. Nu prea cheltuie, deşi au aspecte pe hartă, dar nu au voie să fie risipitori. Aşa că vor încerca să înduplece pe cineva, să impresioneze altfel decât cu cadouri materiale.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua este marcată de emoţii. Sunt un pic nesiguri, au trac, poate şi un sentiment de vinovăţie sau ruşine, dar sinceritatea îi ajută mult să traverseze această stare.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, vorbim de secrete care se pot afla astăzi, pe care şi le păzesc ei cu multă atenţie. Nu neapărat că îşi pun o mască, dar cumva cosmetizează adevărul. Asta pentru a se simţi în siguranţă.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, ziua poate aduce multe discuţii legate de bani, proiecte care ating punctul nevralgic al banilor, dar ideile sunt frumoase şi se simt inspirate să lucreze într-o activitate care le place, dar la bani se încurcă lucrurile.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, discuţii privind dreptate şi adevărul cu toată lumea. În schimb, atunci când e vorba de interese personale financiare, cumva şi această dreptate şi adevăr capătă nuanţări.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, este posibil să afle lucruri despre anumite persoane sau lucruri despre situaţia generală în care ei se află şi asta le schimbă cu totul tabloul şi poziţia lor în contextul mai larg care s-a creat. Deci, informaţii azi, unele neaşteptate.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au şi astăzi nevoie de sprijin, mai ales în prima parte a zilei. Îşi cer drepturile şi un pic plusează. Cu alte cuvinte, fac apel la mila cerlolalţi.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni este posibil ca interesele partenerului de viaţă sau a unei persoane importante să le neglijeze lor interesele şi se luptă să îşi facă loc şi pentru inima lor, nevoile lor, într-un context relaţional.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii muncesc, mai ales în prima parte a zilei, şi parcă fără convingere, mai mult din datorie decât din plăcere, ceea ce nu e stilul lor.

Horoscop 27 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua aduce, mai ales în prima parte, tensiuni în legătură cu felul în care văd ei lucrurile şi felul în care vede altcineva lucrurile pentru că nu se găseşte uşor punctul de mijloc şi nici conlucrarea.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close