Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 27 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să se organizeze, Fecioarele să facă față unei solicitări neașteptate

Horoscop 27 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să se organizeze, Fecioarele să facă față unei solicitări neașteptate

Horoscop 27 septembrie, cu Camelia Pătrășcanu. Taurii trebuie să se organizeze, Fecioarele să facă față unei solicitări neașteptate
27 Sep 2018   •   12:37

HOROSCOP. Este cea mai tensionată zi a săptămânii din pricina banilor. Nu obținem bani, dar luptăm pentru ei, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu. 

HOROSCOP. Berbec - discuții cu patronii pentru drepturile lor financiare, pot veni cu idei.
HOROSCOP. Taur - idei noi, care trebuie puse pe hârtie. Trebuie să se organizeze pentru o schimbare profesională.
HOROSCOP. Gemeni - nu au chef de nimic, alții fac schimbări și în funcție de cum se întâmplă lucrurile la locul de muncă, vor știi și ei cum să se plaseze. 
HOROSCOP. Rac - nu au suporter, nu au suficienți prieteni care să îi susțină, deși vin cu idei grozave la locul de muncă.
HOROSCOP. Leu - sunt foarte autoritari la locul de muncă, fac schimbări de regulament, de lege și de ordine, dar sunt necesare.
HOROSCOP. Fecioară - trebuie să facă față unei solicitări neașteptate, dar trebuie să încerce pentru că vor câștiga experiență. 
HOROSCOP. Balanță - își fac calcule financiare alături de partener.
HOROSCOP. Scorpion - pun accentul pe o colaborare personală, depind foarte mult de această persoană.
HOROSCOP. Săgetător - au o zi foarte bună la locul de muncă dacă se mobilizează.
HOROSCOP. Capricorn - pun sarcinile profesionale în cui, sunt axați mai mult pe iubire.
HOROSCOP. Vărsător - rezolvă o problemă și pot fi apreciați pentru cum au finalizat-o.
HOROSCOP. Pești - au un test legat de comunicare cu o persoană în vârstă, pe care trebuie să o convingă că merită încrederea lor. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop zodii
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close