Antena 3 CNN Horoscop 28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au reuşite fără efort, Racii se conectează cu propriul suflet prin rugăciune

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au reuşite fără efort, Racii se conectează cu propriul suflet prin rugăciune

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Lecţia zilei de astăzi este să lucrăm cu ce avem şi cu cine avem aproape de noi, cu alte cuvinte să folosim resursele deja existente.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Berbecii au reuşite fără efort, Racii se conectează cu propriul suflet prin rugăciune
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Apr 2021   •   08:34

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii pot avea o zi foarte bună. Fie cineva îi ajută şi le ia o problemă de pe cap, astfel că nu mai e necesar să se ocupe de ea. În tot cazul, au o reuşită fără să facă prea mare efort, datorită conjuncturilor.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

La Tauri, ziua de azi aduce liniştirea relaţiilor cu o persoană, un acord şi asta este foarte bine, fie că e vorba de relaţii personae, fie de cele de muncă.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni, la locul de muncă sau în activităţile pe care le au de desfăurat se descurcă foarte bine, fără să depună atât efort pe cât ei au crezut şi găsesc nişte soluţii foarte simple.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, emoţii şi multă sensibilitatea astăzi, ceva îi emoţionează, învaţă ceva din ce citesc sau ce văd, contemplă, poate şi rugăciunile îi conectează cu propriul suflet într-un fel aparte. Este o zi a sufletului.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, e vorba de avantaje sau câştiguri la care pot ajunge datorită familiei sau valorificând un bun al familiei. Alţii preferă să-şi încarce bateriile şi să nu facă nimic.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

La Fecioare, discuţii, negocieri. Trebuie să fie foarte atente şi abile la ce se spune pentru a depista interesele sau, mai ales, fricile celorlalţi din care pot acţiona.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe, ziua poate aduce, mai ales în prima parte a ei, succes financiar sau se felicită că nu au cheltuit nişte bani când au vrut ei, pentru că primesc nişte informaţii şi îşi dau seama că e mai bine că i-au păstrat în buzunar. În tot cazul, balanţa financiară e bună.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, intuiţie, sensibilitate azi, simţ artistic pentru mulţi dintre ei, poate sunt într-o dispoziţie mai specială sau primesc complimente şi vorbe frumoase.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, ziua vizează grijă pentru o persoană de acasă sau reflectează la nişte cuvinte pe care o persoană apropiată le-a spus. Alţii preferă să se facă nevăzuţi pentru a-şi recupera energia.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii au şi ei o zi frumoasă, mai ales în prima parte, vorbe frumoase, socializează, ascultă mai ales planurile altor persoane fără să judece.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au mult de lucru, mai ales în prima parte a zilei, mai ales economisind bani sau necheltuind bani. Cei care au făcut cadouri se pot felicita că au nimerit bine.

28 aprilie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, veşti de la persoane aflate la distanţă, poate şi planuri de călătorie pentru ei. Prima parte a zilei este minunată, spre seară însă se resimt şi e bine să nu aibă activităţi foarte dificile.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close