Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii pot da lovitura, Săgetătorii vin cu idei inedite

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii pot da lovitura, Săgetătorii vin cu idei inedite

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Nativii din Peşti pot da lovitura astăzi, în timp ce Săgetătorii au nişte idei cel puţin inedite.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Peştii pot da lovitura, Săgetătorii vin cu idei inedite
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Apr 2022   •   08:50

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Ne grăbim astăzi, parcă vrem să recuperăm timpul pierdut sau simţim că e o oportunitate pe care nu vrem să o ratăm.

O zi foarte frumoasă cu multă energie, iar pentru unii şi aducătoare de spor material şi financiar.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii sunt energici şi activi, iar astăzi vor să facă doar lucrurile către care îi îndeamnă sufletul, fie că e vorba de muncă sau distracţie.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii sunt mai atenţi la lumea lor interioară şi e foarte bine, la semnalele corpului, la sănătatea lor, la starea lor de bine. Poate unii chiar simt nevoia să se izoleze un pic.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii sunt foarte sociali, întâlnirile sunt spumoase, au umor şi asta le face bine. Reuşesc să îşi impresioneze anturajul. Experienţe noi astăzi, poate la invitaţia unor prieteni.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Lucrururile trebuie să se desfăşoare aşa cum ei hotărăsc. Fie au de lucru şi fac o treabă foarte profesional, fie în activităţile gospodăreşti au o anumită rigoare.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua este aducătoare de aventuri şi experienţe noi. Cu cât mai departe de casă, cu atât mai bine. Fac şi noi cunoştinţe.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Se bazează pe serviciul cuiva sau au nevoie de un pic de sprijin sau de inspiraţie din partea unei persoane cu care lucrează, colaborează sau pe care o consultă.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Dau ordine la toată lumea, ştiu mai bine ce se întâmplă decât alţii şi este posibil să fie aşa pentru că sunt foarte intuitive şi foarte inspirate. O zi foarte bună pentru relaţii în general.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii lucrează astăzi pentru propriul lor interes şi se pare că nu sunt ajutaţi de nimeni şi nici nu vor pentru că vor să exploreze ceva şi încearcă soluţii noi.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au chef de distracţie şi pot fi sufletul petrecerii. Vin cu idei năstruşnice şi sigur au experienţe inedite.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, casa şi căminul sunt în atenţia lor, unii poate chiar vor să renoveze, le vine o idee nouă legată de confort şi casă.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au foarte multe lucruri de spus, de povestit şi împărtăşit. Le stă bine în vizite sau făcând diverse călătorii.

Horoscop 28 aprilie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Pentru Peşti, ziua este aducătoare de spor. Ideile lor pot să îşi atingă rezultatul concrect, financiar sau material şi simt asta. De aceea, poate nici nu ezită să se pună pe treabă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close