Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 decembrie 2021. O zi norocoasă pentru Fecioare, Capricornii semnează acte importante

Horoscop 28 decembrie 2021. O zi norocoasă pentru Fecioare, Capricornii semnează acte importante

Horoscop 28 decembrie 2021. Astăzi, nativii din zodia Pești primesc multe vești bune, în timp ce Săgetătorii au nevoie de o limpezire a gândurilor.

Horoscop 28 decembrie 2021. O zi norocoasă pentru Fecioare, Capricornii semnează acte importante
Sursa foto: Unsplash,com | Seth Doyle
de Georgiana Adam    |    27 Dec 2021   •   15:00

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Berbec

Berbecii ar trebuie să fie vigilenți la documentele pe care urmează să le semneze. Pentru nativii care lucrează în general cu banii, astrele vă recomandă să fiți atenți.

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Taur

Sunteți dezorientați și aveți probleme de comunicare cu cei din jur. S-ar putea ca relațiile la locul de muncă și acasă să fie afectate de dispoziția dumneavoastră. Încercați să vă găsiți echilibrul și să vă păstrați calmul.

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Gemeni

Aveți de luat o decizie importantă în ceea ce privește viața de familie. Cineva din familie are o reală nevoie de ajutorul dumneavoastră. Nu-i întoarceți spatele. Cu ajutorul stelelor vă veți bucura de multe evenimente frumoase în perioada imediat următoare.

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Rac

Pentru Racii singuri, este o perioadă foarte bună în care își poate găsi sufletul pereche. Veți avea șansa de a cunoaște noi potențiali parteneri.

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Leu

Leii sunt într-o stare de pace și armonie cu ei înșiși, dar și cu cei din jur. Se pare că în jurul dumneavoastră plutește o stare de liniște, iar asta nu poate decât să vă ajute. Chiar și dacă intrați în conflicte, nu vă irosiți niciun strop de energie. 

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Fecioară

Pentru nativii din zodia Fecioară, astăzi, este o zi norocoasă din punct de vedere financiar. Posibil să primiți un bonus pentru munca pe care ați depus-o în ultima perioadă sau chiar să câștigați la loto. 

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Balanţă

Relațiile cu cei dragi sunt sub presiune. Încercați să discutați cu cei dragi și să le spuneți concret ceea ce vă doriți. De cele mai multe ori, aveți tendința să ascundeți adevărul. În a doua parte a zilei, veți fi nevoiți să scoateți mai mulți bani din buzunar decât o faceți de obicei. Oricum, stați bine cu economiile.  

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Scorpion

Astăzi, vă veți simți productivi la locul de muncă. Dacă v-ați făcut de curând analizele, probabil veți primi și rezultatele. Aveți mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră și nu mai lăsați energiile negative să vă afecteze.

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Săgetător

Aveți nevoie să vă limpeziți gândurile în ceea ce privește relația de cuplu. Este posibil să aveți mici discuții cu partenerul, însă acestea vor fi constructive. Astrele sunt alături de voi și vă trimit cea mai bună energie.

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Capricorn

Pentru Capricornii singuri, este posibil să primiți, în dar, un animal de companie. Astăzi, este posibil să soluționați niște acte care au legătură cu o proprietate.

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Vărsător

Ziua de 28 decembrie, le aduce nativilor din zodia Vărsător o scurtă deplasare în interes de serviciu. Veți căpăta o minte lucidă, dar și o capacitate de analiză mult mai mare. În ceea ce privește relația de cuplu, dar și cu cea din jur, se pare că aveți mici probleme de comunicare. Își vor găsi rezolvarea în a doua parte a zilei.

Horoscop 28 decembrie 2021 pentru Peşti

Se pare că aveți foarte mulți prieteni dornici să vă impărtășească vești care vă vor bucura, de altfel. În ceea ce privește locul de muncă, se anunță noi oportunități care vă vor ajuta să vă creșteți semnificativ veniturile. Relația de cuplu are nevoie de mai multă comunicare.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close