Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei - 28 ianuarie. Gemenii să fie extrem de atenți la bani

Horoscopul zilei - 28 ianuarie. Gemenii să fie extrem de atenți la bani

Horoscopul zilei - 28 ianuarie. Gemenii să fie extrem de atenți la bani
28 Ian 2016   •   08:50

Horoscop 28 ianuarie. Berbec

Este mult de lucru al serviciu, dar cheful lasa de dorit. Ar fi bine sa apelezi la ajutorul colegilor, pentru ca organsimul tau este slabit. Se pot accentua afectiuni ale sistemului digestiv si ale extremitatilor picioarelor. Evita, pe cat posibil consultatiile si analizele medicale, deoarece pot interveni erori de diagnostic si tratament. Odihna, compania celor dragi si o alimentatie usoara te pot ajuta mult.

Horoscop 28 ianuarie. Taur

Activitatile comune cu persoana iubita sau copiii au succes astazi, chiar daca, pe alocuri, mai pot interveni discutii aprinse, neintelegeri sau divergente de opinii pe chestiuni financiare. Este bine sa eviti polemicile, deoarece subiectivismul este accentuat. Priveste partea plina a paharului relatiilor sentimentale, pentru ca este frumoasa, interesanta si de bun augur pentru tine. Spre seara, oboseala isi va spune cuvantul.

Horoscop 28 ianuarie. Gemeni

Dorinta de a sta acasa, alaturi de cei dragi este mare, dar este posibil sa ai multe treburi de rezolvat fie la serviciu, fie in diverse alte locatii. Organizeaza-ti timpul si prioritatile, astfel incat sa le impaci pe toate. Membrii familiei te sprijina prea putin, de aceea nu te baza prea mult pe ei astazi. Spre seara sunt posibile cheltuieli necesare casei sau membrilor familiei. Fii prudent cu banii si nu te avanta in cumparaturi majore.

Horoscop 28 ianuarie. Rac

Activitatile intelectuale au succes numai daca sunt programate sau incepute acum cateva zile. Poti finaliza cu succes diverse demersuri profesionale, care necesita intocmirea unor documente, comunicarea cu persoanele straine, dar de care ai nevoie pentru locul de munca. Fii prudent si la nevoie cere sprijinul unor colegi sau cuiva din anturajul familial. Calatoriile pe distante scurte sunt o tema importanta.

Continuarea pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close