Antena 3 CNN Horoscop 28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu Lună Plină. Berbecii au planuri mari, Leii pot alege un drum nou în viață

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu Lună Plină. Berbecii au planuri mari, Leii pot alege un drum nou în viață

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Orgoliul dar și puterea persoanală sunt accentuate astăzi, de Luna Plină. Este posibil să intrăm în coliziune cu unele persoane care nu ne permit libertățile pe care le dorim. O zi specială, care ne invită să ne cunoaștem forțele și să ne bazăm în primul rând pe noi.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. O zi cu Lună Plină. Berbecii au planuri mari, Leii pot alege un drum nou în viață
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2021   •   08:30

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii se lupta pentru banii lor dar au și argumente. Pun la cale planuri mari și își urmează inima.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Pentru Tauri ziua poate aduce nemulțumiri și conflicte, cu autoritățile sau cu persoane importante. Sunt foarte orgolioși și pot replica usturător.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

Pentru Gemeni ziua poate aduce sensibilitate, intuiție și grijă pentru sănătate. Înțeleg, mai bine decât altă dată, cauzele unor situații, evenimente sau ale unor greșeli.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Pentru Raci, Luna Plină este fixată în zona câștigurilor, banilor. Trebuie să se bazeze pe forțele proprii chiar dacă așteaptă sau li s-a promis ceva de către cineva.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, este o zi delicată. Luna Plină îi vizează și e vorba de autoritate și de modul în care își asumă responsablitățile. Sau un drum nou în viață. Nu trebuie să cedeze intuitilor sau inspirațiilor altora și să facă lucrurile așa cum și-au propus. Chiar dacă e dificil.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, o Luna Plină ce vizează corecții profesionale. Profesia lor trece prin acest moment prim al schimbării, iar această Luna Plină le recomandă să se adapteze în ritm alert.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Pentru Balanțe, o Luna Plină ce le sugerează să se bucure mai mult de viață. Sau să descopere partea plină a paharului, chiar dacă nu întotdeauna au motive. Dar, dacă iscodesc, vor găsi.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, o Luna Plină ce vizează realizări pe care și-au fixat ochii. Planuri și mari proiecte pentru care trebuie să se mobilizeze. Iar această Luna Plină le arată dacă au în acest moment puterea sau trebuie să o capete.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Săgetătorii, e vorba de cuvânt în cazul lor. Dacă știu bine ce transmit altora. Cu alte cuvinte, improvizează sau folosesc cuvinte excesive fără acoperire. Ori știu foarte bine și stăpânesc foarte bine cuvintele și noțiunile.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, Luna Plină aduce abundență de planete în zona câștigurilor, prin propriile forțe și propriile calități. Pe care trebuie să și le cunoască foarte bine fără să aștepte că alții să-i valorizeze sau să-i recompenseze.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt și ei vizați puternic de această Luna Plină, care le indică faptul că este momentul să se mobilizeze, să facă lucrurile pe care și le-au propus. Și să fie mai cooperanți cu cei din jur, chiar dacă ideile le aparțin.

28 ianuarie 2021, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, o Luna Plină ce are tâlcuri și pentru ei, mai ales în domeniul profesional. Fără mâhniri și nemulțumiri, sau critici legate de persoanele cu cae colaborează în acest moment. Chiar dacă nu e nimeni lângă ei, trebuie să-și fixeze gândul și inima pe ce și-au propus să facă și să aibă încredere în propria stea, destin și viață.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close