Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii vor să ajungă la inima cuiva, Leii au nevoie de mai multă libertate

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii vor să ajungă la inima cuiva, Leii au nevoie de mai multă libertate

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Dreptatea şi adevărul ne pasionează, astăzi. Vrem să fim corecţi, unii ne spun că nu suntem, altora le spunem noi.

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Gemenii vor să ajungă la inima cuiva, Leii au nevoie de mai multă libertate
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Ian 2022   •   07:26

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii punctează nişte detalii, atrag atenţia celorlalţi că lucrurile trebuie să fie perfecte.Aceştia trebuie să fie un model în acest sens.

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Taurii au de clarificat cine ce trebuie să dea şi să se asigure că vor primi lucrurile stabilite. 

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii vor să ajungă la inima cuiva şi poate este o persoană supusă sau influentă pe care vor să o impresioneze. Alţii se pot întâlni cu persoane pe care nu le-au văzut de mult şi de care le este dor.

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

În cazul Racilor este vorba de bani, profesional, pe care îi tot discută. Trebuie să lămurească cine, ce trebuie să facă.

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii au nevoie de mai multă libertate să facă lucrurile în stilul lor. Unii îi înţeleg, alţii nu-i înţeleg şi mai ales, nu înţeleg să tolereze pe lângă ei puturoşi.

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Fecioarele posibil să se îndoiască de capacităţile lor, de capacitatea de a face mai multe lucruri în acelaşi timp, de a rezolva la timp mai multe sarcini, dar cu seriozitate vor reuşi.

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Pentru Balanţe după amiaza poate fi tensionată. Atenţie şi la starea de sănătate, drumuri obositoare sau vizite cu vorbe încurcate. Tact şi diplomaţie.

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Scorpionii au o atenţionare şi cu privire la sănătate. Ceva ce nu le pică bine sau fac greşit, poate fi vorba de un aliment care nu le prieşte.

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători pot exista discuţii şi temeri privind o persoană din familie de care au grijă şi pentru care îşi fac emoţii. 

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Capricornii sunt tensionaţi, mai ales în a doua jumătate a zilei, din cauza neînţelegerilor. Le este dragă o persoană, dar nu au o comunicare foarte bună cu ea, nu înţeleg de ce persoana gândeşte şi face într-un anumit fel.

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Tensiunile pot viza griji materiale pentru altcineva. Persoane pe care nu pot să le ajute, ar vrea să o facă sau sentimentul că dacă ajută este în van pentru că lucrurile oricum nu se rezolvă.

Horoscop 28 ianuarie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Micile tensiuni de astăzi sunt legate de imaginea de sine. Aceştia au sau nu au încredere în ei mai ales dacă au o întâlnire importantă, au foarte mult trac, jenă şi ruşine, mai ales dacă cineva le-a reproşat ceva cândva.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close