Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au parte de graţie divină, Taurii semnează un act important 

Horoscop 28 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au parte de graţie divină, Taurii semnează un act important 

O zi bună pentru toată lumea, fiecare are de câştigat ceva, aşa că să ne bucurăm de momentele bune. Este o zi în care ne ştim interesul şi nu riscăm inutil, uneori e bine să ne apărăm propria piele.

Horoscop 28 iulie 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au parte de graţie divină, Taurii semnează un act important 
de Denisa Nedelcu    |    28 Iul 2020   •   08:40

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat marţi, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

Berbec - ziua aduce un câştig sau evită o pagubă sau pierderea unei relaţii, pentru că ştiu cum să pună problema şi e bine să apeleze şi la argumente emoţionale.

Taur - stau foarte bine la capitolul relaţii, pot face noi alianţe sau pot consolida un parteneriat, o alianţă şi chiar se poate semna ceva.

Gemeni - muncă şi astăzi, dar mai ales cu sârg şi spor, mai ales în prima jumătate a zilei, pe care ar fi bine să nu o irosească. Atenţie şi la bani, lucrurile se pot rezolva cu economie!

Rac - vorbim de sentimente astăzi, de aceea relaţiile, chiar de colaborare profesională, se pot baza şi pe încredere, pe simpatie şi e bine să fie deschişi şi cu inima deschisă.

Leu - ziua poate aduce rezolvarea unei etape, închiderea unei etape şi sunt mulţumiţi de rezultatele pe care le au, mai ales la locul de muncă, dacă au trecut printr-o zonă mai dificilă, iată că vin şi vremuri bune.

Fecioară - prima parte a zilei este foarte valoroasă pentru a aduna cifre şi date, e mai bine să fie cât mai exactă, mai ales dacă raportează mai departe concluziile lor. 

Balanţă - pot fi prospere din punct de vedere financiar mai ales la început de zi, lucrează cu spor şi au simţul eficienţei, şi ştiu cu cine, când, cum, în ce să investească energia şi banii lor.

Scorpion - au fler şi îl pot folosi din plin, atât în relaţii, dar şi la drum. Vor şti dacă e cazul să facă o călătorie sau să dea un telefon foarte important. În tot cazul, pot obţine astăzi ceea ce îşi doresc: informaţii sau bani.

Săgetător - ziua aduce, mai ales în prima parte, o rezolvare. Fie cineva se ocupă de o problemă complicată şi le-o ia de pe cap, fie ajung cumva la soluţii, dar au parte de graţie divină.

Capricorn - o zi foarte frumoasă, mai ales dacă sunt lângă persoanele potrivite, e o zi foarte socială, de ceea ce bine să-şi caute prieteni sau să apeleze la prieteni ori cunoştinţe foarte bune când au o nevoie sau o supărare.

Vărsător - ziua aduce succes profesional şi recunoaştere, li se dă dreptate sau soluţiile pe care le-au propus funcţionează şi toată lumea îi aplaudă la scenă deschisă.

Peşti - pot avea şi ei succes astăzi, mai ales dacă îşi confirmă o intuiţie, un gând pe care l-au avut în urmă cu câteva zile şi vin acum din partea altora confirmări, recunoaşteri şi aplauze.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close