Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii primesc răspunsuri, Capricornii își sprijină un apropiat

Horoscop 28 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii primesc răspunsuri, Capricornii își sprijină un apropiat

Horoscop 28 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Energie și dinamism astăzi. Suntem curajoși, îndrăzneți și mergem pe drumul nostru, fără mai fim atenți la ce spun ceilalți. Reușim să ne rezolvăm toate problemele.

Horoscop 28 iulie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii primesc răspunsuri, Capricornii își sprijină un apropiat
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iul 2021   •   08:33

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci ziua este foarte dinamică, au energie foarte bună, au ritm, și mai ales dacă lucrurile depind de ei. Ar fi bine să facă doar acele activități care depind doar de ei, pentru a-și atinge toate obiectivele.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

Taurii, poate sunt mai atenți la lucrrile pe care le-au realizat în ultimele zile și le corectează, le desăvârșesc acum. Este un fel de încheiere de etapă.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Gemenii au și ei o zi bună, mai ales sub aspectul realatiilor sociale și a ingeniozității. Se descura foarte bine, în toate situațiile în care sunt puși, și primesc niște invitații sau fac noi cunostiințe.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, ziua marchează spor financiar. Și ei vin cu niște noutăți, sau sunt atenți la ce s-a schimbat și se adaptează la noutățile din profesia lor.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Leii au și ei succes astăzi, mai ales în zona contractelor. Negociază, discută într-un mod mai avantajos, un aspect al unor probleme de care se lovesc acum. În tot cazul, extrag de la cei din jur diverse informații care le sunt de folos.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare. foarte bună zi sub aspect relațional și al colaborărilor. Pot fi ajutate în diverse probleme. Cineva le deschide un nou orizont, le dă un pont.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

Pentru Balanțe, ziua aduce întâlniri, discuții, negocieri și ședințe. Pe de altă parte, li se confirmă niște soluții cu care au venit, primesc aprecieri chiar de la șefi.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Scorpionii se descurcă bine, chiar și atunci când țîn în mâna o comunitate mai mare. Au viteză astăzi și cer, somează pentru niște răspunsuri, pe care le primesc, mai ales în a două jumătate a zilei.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători lucrurile arată bine sub aspectul sănătății, primesc informațiile de care au nevoie, în urmă investigațiilor făcute. Trebuie să insiste un pic.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni vorbim de relații bune în familie, sau succes în urma unor colaborări în familie. Își sprijină partenerul de viață sau un apropiat.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Vărsătorii, multe ședințe și multe vorbe se rostesc astăzi. Au tendința de a impresiona prin exagerări, mai ales când e vorba de o relație care le place. E bine să fie onești.

Horoscop 28 iulie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Pești, bani astăzi, din munca lor. După amiaza este, mai ales, fructoasa, din punct de vedere financiar.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close