Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au chef de distracție, Capricornii vor face cheltuieli mari

Horoscop 28 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au chef de distracție, Capricornii vor face cheltuieli mari

Horoscop 28 iulie, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele au chef de distracție, Capricornii vor face cheltuieli mari
28 Iul 2018   •   08:59

Suntem foarte năzuroși, Luna este în Vărsător, în opoziție cu Mercur, așa că atenție la cuvinte, a spus astrologul Camelia Pătrășcanu.

Berbec – Mercur e retrograd în zona iubirii. Se spun multe care s-au ținut ascunse, dar e rău dacă sunteți prea critici cu persoana iubită.
Taur – discută problem legate de casă și cămin, pot exista niște taifasuri cu partenerul de viață.
Gemeni - o zi care poate anunța călătorii, fie vine un musafir de departe, iar prin povești călătoresc și ei, fie ei se duc la cineva în vizită. Atenție la șofat. 
Rac – bani, distracție cu economie, au poate chiar amână o distracție. Dacă nu le convine ceva la persoanele din anturaj, s-ar putea să nu mai plece. 
Leu – sunt cu ochii pe partener, sunt foarte critici, iar la cel mai mic gest, sunt dispuși să plece.
Fecioară - muncă, sunt foarte mobilizează, angajează viitorul cu munca pe care o fac astăzi.
Balanță - distracție, dar și chef de aventură, nu e specific lor, dar așa sunt tranzitele acum. Atenție și vigilență sentimentală!
Scorpion - vorbim de casă, s-ar putea să li se propună un proiect și au timp să reflecteze dacă sunt pregătiți pentru acea propunere care li se face.
Săgetător - drumuri, distracție, musafiri și tot felul de întâlniri. Atenție la cuvinte, pentru că riscă să se certe cu cineva, doar pentru că își permit ei niște libertăți cam mari.
Capricorn - bani, cheltuieli mari astăzi, dar probabil le vor face pentru a mulțumi pe cineva.
Vărsător - multă agitație, agendă încărcată, unii pleacă, alții au tot felul de întâlniri.
Pești - e bine să se izoleze și să își încarce bateriile, pentru că energetic vorbind, harta nu este foarte ok, așa că trebuie să încaseze mai multă energie. 

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop zodii
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close