Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii uimesc pe toată lumea, Berbecii învaţă ceva nou

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii uimesc pe toată lumea, Berbecii învaţă ceva nou

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Un câştig surpriză sau un mic spor de care ne bucurăm astăzi. Facem lucruri mari şi frumoase, poate cu economie, iar asta e un câştig.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Leii uimesc pe toată lumea, Berbecii învaţă ceva nou
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Mai 2022   •   08:03

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Este o zi minunată, practică pentru toată lumea, aducătoare de surprize cărora le facem faţă şi poate că învăţăm lucruri noi.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Pentru Berbeci, ziua aduce abilităţi, poate că învaţă ceva nou şi devin pricepuţi în acea operaţiune, acea activitate.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

Pentru Tauri. Se simt bine, sunt în formă şi tocmai de aceea pot face lucruri pe care nu le-au făcut până acum şi le iese foarte bine, măcar că se simt bine.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Gemenii pot petrece un timp plăcut, mai ales dacă sunt departe de casă sau într-un alt context decât cel obişnuit. Se simt bine ajutându-i pe alţii.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

Pentru Raci, ziua aduce multă bucurie, mult umor, mai ales dacă se înconjoară de persoane agreabile. Deci, compania e foarte importantă pentru ei şi prietenii nu ezită să îi invite în locuri mai puţin obişnuite pentru ei.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Leii au lucruri de făcut astăzi, sunt responsabili inclusiv cu distracţia, dar au toate şansele să uimească pe toată lumea şi să iasă petrecerea foarte bine.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Pentru Fecioare, drumuri sau mintea le fuge foarte departe şi au nevoie să îşi încarce sufletul cu noi informaţii. Conversaţiile sunt foarte plăcute şi pot exista noi cunoştinţe, dar la drum, în urma unei călătorii.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă

Balanţele se bazează pe altul ca ziua să fie minunată şi s-ar bucura să fie răsfăţate, cineva să le iasă în întâmpinare, să le facă tot felul de gesturi şi e posibil să obţină toate lucrurile astea.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, vorbim de parteneriate care pot deveni şi mai apropiate astăzi. Compania este şi pentru ei importantă şi se vor surprinde făcând gesturi pe care nu le-au calculat, nu le-au anticipat, dar pică bine.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Săgetătorii au ceva de lucru azi, poate sunt mai hărnicuţi, vor să facă ordine în casă sau, în tot cazul, îşi pregătesc o agendă pentru săptămâna următoare.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, distracţie, mai ales cu persoane tinere, alături de copii sau de nepoţi sau cu persoane cu sufletul foarte tânăr. Au experienţe noi azi, cineva le face nişte propuneri, le acceptă şi sunt încântaţi de cum se simt.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

Vărsătorii sunt mai discreţi, preferă să petreacă timpul în cămin, însă acolo sunt tot felul de surprize plăcute. Şi pot realiza lucruri care le face ambientul mai plăcut.

Horoscop 28 mai 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti

Peştii au parte de vizite, dar cumva îmbină utilul cu plăcutul, reuşesc să meargă în locuri, să rezolve lucruri, să se şi bucure în acelaşi timp, să întâlnească şi persoane care sunt foarte drăguţe şi cu care au conversaţii. Deci, multe lucruri se rezolvă astăzi.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close