Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic 28 martie. O zodie ia o decizie importantă astăzi

Horoscop zilnic 28 martie. O zodie ia o decizie importantă astăzi

Horoscop zilnic 28 martie. O zodie ia o decizie importantă astăzi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Mar 2018   •   07:15

Horoscop. Ziua de azi se afla sub influenta trigonului format de Luna cu planeta Venus. Este un aspect benefic, care aduce in prim-plan romantismul si favorizeaza armonia in relatiile sentimentale. Este de asteptat sa se manifeste un interes sporit pentru viata de cuplu si o tendinta cvasi-generala catre tandrete. La nivel macro, acest aspect favorizeaza evenimentele cultural-artistice de avergura. Acordați prioritate relatiilor de suflet si sa profite de acest context favorabil pentru a face gesturi romantice.

Horoscop. Berbec: Aveti posibilitatea sa luati o decizie importanta cu efecte benefice pe termen lung in ceea ce priveste armonia din relatia cu partenerul de viata. In a doua parte a zilei, o persoana apropiata v-ar putea face o surpriza sau un cadou. Ar fi bine sa petreceti seara in compania celor dragi. Puteti merge impreuna la un concert, la teatru, la film etc.

Horoscop Taur: Se pare ca va doriti de ceva timp sa faceti o schimbare sau sa incepeti ceva nou intr-un domeniu creativ. Astazi ati putea avea ocazia sa va puneti in aplicare planurile. Se intrevede o zi incarcata, cu multe probleme de rezolvat. Este posibil sa nu stati prea bine la capitolul financiar, dar nu este cazul sa va ingrijorati, pentru ca sunt sanse ca situatia sa se indrepte in scurt timp. Aveti posibilitatea sa petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

Horoscop Gemeni: Este o zi buna pentru a studia sau pentru a va documenta in domeniul dumneavoastra de activitate. O ruda mai in varsta ar putea incerca sa va tempereze dorinta de a obtine venituri prin metode care implica riscuri mari. Aveti tendinta sa va sacrificati tot timpul liber pentru interese materiale, neglijandu-va familia si prietenii. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiei sentimentale.

Horoscop. Rac: In viata sociala si pe plan sentimental s-ar putea sa simtiti o schimbare in bine a atmosferei si a perspectivelor. Astazi sunt favorizate intalnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubita si calatoriile. Se pare ca va doriti sa incepeti ceva nou. Acum ar fi un moment propice pentru a pune la cale o noua afacere. Sa va planificati cu atentie cheltuielile si investitiile.

Horoscop. Leu: Nu este o zi buna pentru a cumpara obiecte de valoare sau pentru a lua decizii in privinta investitiilor. Sa evitati speculatiile si sa nu incercati sa obtineti beneficii necuvenite, pentru ca riscati sa aveti necazuri. In a doua parte a zilei se intrevede o intrunire cu prietenii sau cu rudele. Relatia cu persoana iubita va poate oferi mari satisfactii.

Mai multe pe eastrolog.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop astrologi Horoscop
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close