Antena 3 CNN Horoscop 28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Cineva le face ochi dulci Gemenilor, Fecioarele simt că le scapă lucrurile din mână

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Cineva le face ochi dulci Gemenilor, Fecioarele simt că le scapă lucrurile din mână

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Energie şi elan, ştim ce vrem şi facem exact ce ne-am propus. O zi care ne cere să fim prezenţi şi alerţi, dar fără să facem imprudenţe.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Cineva le face ochi dulci Gemenilor, Fecioarele simt că le scapă lucrurile din mână
Sursa foto: Camelia Patrascanu/Facebook
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2020   •   08:44

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec

Berbecii iau decizii importante sau, de fapt, îşi conturează poziţia în faţa şefilor şi spun ce vor şi ce simt şi ce cred.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur

Taurii îi observă mai mult din spate şi discret pe alţii ce fac şi cum reacţionează şi e bine să nu intre în conflict.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni

La Gemeni, vorbim de tot felul de atracţii sau pasiuni care se stârnesc astăzi. Unii le fac ochi dulci sau poftesc ei la ceva sau la cineva, dar e bine să-şi cântătească mai atent opţiunile.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac

Racii pun piciorul în prag astăzi sau îşi conturează o atitutine foarte fermă, nu stau la discuţii şi nu negociază, indiferent cu cine au astăzi de lucru.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu

Pentru Lei, ziua poate aduce fermitate şi claritate în acelaşi timp, în viziunile, valorile sau principiile după care ei se ghidează şi şi le asumă sus şi tare.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară

La Fecioare, este posibilă o mică pierdere de timp, de energie sau nu se face o lucrare, cineva nu e punctual şi este posibil să constate că lucrurile le scapă din mână.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță

Balanţele pot avea o stare de nemulţumire, dar punctează foarte repede şi foarte tranşant. Cu alte cuvinte, critică sau fac observaţii sau spun ce au nevoie.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, multă muncă astăzi sau au un obiectiv de atins şi se ţin de el, nu se lasă daţi înapoi şi abătuţi.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Săgetător

Pentru Săgetători, atenţie la excese, şi financiare chiar! Riscă să cheltuiască mai mult decât şi-au propus sau să dea banii pe ceva ce consideră că e bun, dar se dovedeşte a nu fi bun. Deci, mai multă atenţie la cheltuieli!

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, ziua poate aduce nişte tensiuni în casă sau nelinişti de tot felul, se frământă cum să ajute ei pe cineva din familie sau cum să rezolve ceva ori vor să împăce pe cineva. Nu e neapărat o zi bună pentru decizii, că sunt prea frământaţi. Poate în zilele următoare.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Vărsător

Vărsătorii au o zi cu multă agitaţie, atenţie la drumuri, mai ales cei care şofează sau fac drumuri lungi. Pe de altă parte, tot felul de veşti care contrariază şi riscă să spună mai multe decât are nevoie celălalt să audă.

28 octombrie 2020, horoscop cu Camelia Pătrășcanu pentru Pești

Pentru Pești, banii sunt o preocupare, se pot anunţa cheltuieli, mai ales pentru un proiect, o muncă sau riscă să cheltuiască pentru a impresiona pe cineva şi constată că poate nu a meritat sau putea obţine acelaşi rezultat cu o cheltuială mai mică.

×
Subiecte în articol: Camelia Pătrăşcanu Horoscop
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close