Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 28 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele să fie atente la sănătate, Peştii sunt pe drumuri

Horoscop 28 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele să fie atente la sănătate, Peştii sunt pe drumuri

Horoscop 28 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. O zi tensionată pentru toată lumea, poate şi din cauza orgoliului, dar şi a faptului că ceva pierdem, poate nu bani, dar poziţie, faimă sau autoritate.

Horoscop 28 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Fecioarele să fie atente la sănătate, Peştii sunt pe drumuri
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    28 Oct 2021   •   08:42

Horoscop 28 octombrie 2021, cu Camelia Pătrăşcanu. Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Berbecii nu sunt într-o poziţie bună acum, sunt foarte orgolioşi şi cer foarte multe acum de la ceilalţi, acum când sunt aspectele tensionate.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 

La Tauri, tensiunile vizează sentimentul că pierd, că sunt văduviţi sau că cineva le ia pe nedrept ceva sau că le acoperă faţa, le ia lumina. În tot cazul, sunt foarte atenţi la ce se întâmplă în jurul lor, dar şi cu partenerul de viaţă.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 

Pentru Gemeni, tensiunile vizează cumva adevărul şi dreptatea şi au sentimentul că lucrurile pe care le-au învăţat şi pe care le ştiu sunt negate şi nu mai contează acum şi se luptă pentru ele să le promoveze.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Rac 

Pentru Raci, din nou discuţii despre bani, bani pitiţi, dosiţi, care nu sunt cheltuiţi indiferent cine ce le cere sau îşi doresc ei.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Leu 

Pentru Lei, tensiunile vizează sentimentul importanţei de sine, al tăriei şi puterii personale, la care nu e nimeni altcineva sensibil. Deci nu reuşesc să se impună pe cât ei ar dori sau sunt prinşi pe picior greşit.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 

Pentru Fecioare, atenţie la sănătate astăzi, primesc veşti care nu sunt tocmai bune sau semnale ale corpului de care trebuie să ţinem cont, dar şi şedinţe şi discuţii dificile astăzi.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 

La Balanţe, cineva le cere bani, poate un prieten sau un membru al familie, nu prea vor să scoată din buzunar sau au senzaţia că sunt bani pierduţi.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion 

Pentru Scorpioni, tensiunile pot fi legate de relaţia cu autorităţile şi pretenţiile pe care le au autorităţile sau şefii şi nu prea vor să coopereze.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 

Pentru Săgetători, atenţie la sănătate astăzi, tensiunile vizează veşti nu foarte bune. Poate e bine să repete nişte analize sau să ceară sfatul altcuiva. La muncă, multe lucruri care nu merg bine şi nu prea ţine de ei să meargă bine.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 

Pentru Capricorni, vorbim de tensiuni ce vizează relaţiile cu cei din jur pe care ei nu prea îi înţeleg, mai ales cu partenerul de viaţă sau cu o persoană apropiată care face lucrurile doar după propria lor minte, nu se consultă cu Capricornii.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 

Pentru Vărsători, tensiunile acestei zile pot aduce ciocniri cu autorităţile, cu şefii. Nu că ar fi foarte sensibili Vărsătorii, dar riscă să-şi facă mai mulţi duşmani decât e necesar.

Horoscop 28 octombrie 2021 Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 

Pentru Peşti, multă muncă astăzi, care e destul de obositoare, corpul spune că nu mai poate, aşa că ar fi bine să ţină cont de aceste semnale. În plus, drumuri obositoare pe care trebuie să le facă.

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close